Festival (160/365)

Här är vi på årets Earth Garden Festival som i helgen ägde rum i Ta Qali National Park. Klädd för fest, med blommor i håret och ett leénde som gjort för att mingla och lyssna på det stora utbudet av levande musik. Festligt, folkligt och fullsatt med en röd tråd, att återvinna, bevara och ta vara på vår planet, jorden.

20 replies to “Festival (160/365)

 1. Sådana festivaler gillar jag skarpt med ett vettigt och viktigt tema att bevara och ta vara på vår planet. Eloge! Å bilden på den vackra tjejen är outstanding – naturligtvis:-)

  Liked by 1 person

 2. Himla rolig och underfundig bild, med temat och fräscha tjejen glad i hågen med cigarett i handen. Kul tycker jag. Temat “make our planet great again” kommer nog att ta skruv. Den satt ju som smäcken när nye franske presidenten tog till orda.
  Ellington

  Liked by 3 people

 3. Vilken härlig bild! Å så kul att det är festival även på Malta just idag på den svenska nationaldagen!
  Tack för ditt inlägg på min blogg! Å gissa om vi är tacksamma för sonens 3 år på Malta, dessa tre år gjorde att han fick jobb direkt här i Sverige, helt makalöst!!! Vi är så glada! Nu återstår “bara” att han får tag i en lägenhet, men först måste provanställningen bli en tillsvidaretjänst…
  Ha det så underbart i sommar! Varm Kram ♥

  Liked by 1 person

 4. Där har du fångat festivalingredienserna med den glada tjejen i full färd med att upptäcka vad som bjuds, med öppet sinne och ett stort leende blir hon symbolen för en lyckad festival. Mycket lyckat foto.

  Liked by 1 person

 5. Så fin festivaltolkning där man bara genom att titta på bilden blir glad och festivalsugen. Bra att de arrangerat en festival för jordens planet. Hoppas det gör att det blir framsteg av det 🙂

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star