Earth Garden Festival 2017 – Malta

Ett urval av mina bilder från förra veckans Earth Garden Festival i Ta Qali Nationalpark här på Malta.
A selection of my photos from last week’s Earth Garden Festival in Ta Qali National Park here in Malta.
Click on the images to see a larger view.

….more to come !

 

16 replies to “Earth Garden Festival 2017 – Malta

 1. Du har fångat stämningen perfekt! Gillar specciellt bilderna med paret som äter ur kartonger som har samma färg som vimplarna. Åsså bilden på kilen med tvärflöjt och tjejen med de målade löven på kinden. Åsså är killen med rastaflätorna hur läcker som helst 😉

 2. Härliga bilder och en sån underbar marknad det verkar vara, det är skillnad mot våra lite tråkigare, jag tror att just marknader kommer att så småningom dö ut, nu finns det ju handel på nätet och en massa köpcentrum, vilket är väldigt tråkigt för marknader är ju en trevlig företeelse.
  Ha en bra dag!

  1. Det vore ju verkligen synd om marknader och festivaler som den här skulle försvinna. Inget som märks av här iallafall. Tack för din kommentar Magnus och jag önskar dig en fortsatt fin måndag 🙂

 3. Läser kommentarerna och ordet härligt är genomgående och det var även mitt spontana tanke, vilken härlig stämning dina bilder förmedlar! Jag ser att du har telet på och då är det förstås lättare att “komma nära” utan att vara tätt inpå folk, smart. Jag tycker mig skymta baken på tjejen som fotograferar i inlägget “Intresse” på en av bilderna. Snygg, färggrann och levande festivalbidserie!

  1. Tack så mycket “Jag” och visst har jag mitt teleobjektiv som numera är mitt standardobjektiv. Måste medge att du är väldigt observant för visst är det samma tjej som i inlägget “Intresse” 🙂

 4. Vad duktigt av dig som gav dig ut i vimlet och fotade. Det är verkligen kul att göra det och man lär sig av alla ansikten man möter och fotar när man sedan laddar upp/ner 🙂 på datorn. Då ser man vad man lyckats med och som man kanske bör göra nästa gång när man fotar på stan.
  Du har sannerligen lyckats bra med att fånga det speciella. Spännande att möta alla karaktärerna som det vimlade av i folkmassan. kan jag tänka. Varje bild du lagt ut här på människorna försöker jag tänka mig och leker med vad du har velat förmedla med varje foto och vad sänder resp person ut för signaler via bilden. Vad gör varje bild unik….

  Ser fram mot fler foton från festivalen…. 🙂

  Kram från ett regnigt landskap /Marie

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star