6 thoughts on “Silhouette

  1. Vilken fin målning av Lasse! Han är duktig! Och stort grattis till dig för ditt kloka beslut! Bra att du lyssnar på dig själv och är med så länge du tycker det är roligt. Du är en fantastisk fotograf oavsett vilka fotoutmaningar du är med i. Du kan ju alltid joina Sannas utmaning, den är ju bara en gång per vecka. Du är även en fantastisk människa och vän och jag är glad att jag har lärt känna dig. Dottern ser fram emot Malta i augusti och självklart ska vi också åka dit ngn gång! Nu är vi på väg till Skåne. Kram och ta hand om dig!

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s