29 thoughts on “Bisak

 1. Hahaha! Inte visste jag att maltesiska bin bär – jo, vet du vad jag tänkte spontant på innan jag läste din text – just det, en motorcykelhjälm;-)

  Sedan titade jag lite mera noggrant och upptäckte att biet liknar faktiskt en Cocker Spaniel – säger bara öronen. Tänk om de hade fladdrat – öronen alltså:-)

  PS. Dina bilder egger ALLTID min fantasi som du ser:-)

  Liked by 1 person

  1. Ja, macro är kul, lite synd bara att det inte är mer liv och rörelse ute på vår terrass där jag brukar gå ut med kameran lite då och då för att pausa en stund från datorn och jobbet.

   Gilla

    1. Talar alltid snällt till min man 😉 Ja, han har hand om alla växter fast visst hjälper jag till att rensa ogräs och annat kul. Förra året hade vi massor av fjärilar så jag tror nog att de kommer så småningom, vi har ju kvar samma växter.

     Liked by 1 person

 2. Insektsvärlden är verkligen fascinernde och när man kan titta på den genom ett macroobjektiv känner jag lycka. Härlig bild på en liten bisak;=)

  Gilla

 3. Så fin bild, och roligt att det ser ut som den har en sådan där bil-/flygarmössa med öronlappar 🙂 Jag har varit helt absorberad av att flytta över alla reseberättelser och foton från våra resor till en egen blogg, men i morgon skall jag ut och prova polarisationsfiltret och se vad det blir för resultat med det.

  Gilla

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s