Skyltsöndag / Signboards on Sundays

Har egentligen bestämt mig för att inte vara med i någon form av fotoutmaningar efter att jag hoppade av 365 Foton. Vill blogga fritt om vad jag vill och när jag själv känner för det. Men ingen regel utan undantag så denna söndag hänger jag på Skyltsöndag vilken som vanligt och sen länge förvaltas av BP. Roligt och öppet för alla! 🙂

Click on the images to see a larger view.

Have decided not to be involved in any form of photo challenges after I jumped off 365 Photos. Want to blog freely about what I want and whenever I like. But no rule without exceptions so this Sunday I hang on Skyltsöndag which, as usual, and since long time managed by BP.

Comments

14 responses to “Skyltsöndag / Signboards on Sundays”

 1. evacarolasvensson Avatar

  Skyltsöndag ett nytt forum för mig. Vad är det? Spännande bilder, själv drogs mina ögon till den nedersta. Gillar formen och layouten på skyltarna som de var uppsatta.

  1. maltanita Avatar

   Skyltsöndag är en av många mer eller mindre roliga “fotoutmaningar” som cirkulerar i bloggvärden. Tack för din kommentar Eva.

 2. Lantlivsbilder Avatar

  Skyltarna tog slut här i Kårböle, så jag är inte med längre.
  Svante

 3. bpz3 Avatar

  WOW!!! Är både tacksam och otroligt glad att du gör ett undantag från regeln just för Skyltsöndag:-) 1 000 tack för det.
  Å självklart vimlar det av härliga, färgglada skyltar här hos dig. Och i sista bilden finns de några riktiga höjdare tycker jag. Tror nog att jag hade slagit till med minst två stycken där:-) Dessutom gillar jag precis som Eva-Carola sättet hur skyltarna hängts upp.

  Än en gång – stort tack för att du har skyltat och länkat. Å du – Skyltsöndagen deltar man i när man känner för det. Det vet du!!! Kram:-)

  1. maltanita Avatar

   Tack Beate, kände iallfall för att skylta denna söndag 😉

 4. Kristallina Avatar

  En skyltskog med kloka ord dessutom. Fastnade förstås för “Live is like a camera……” 😀

 5. Geddfish Avatar

  Vad kul att även du skyltat! Fanns ju mycket läckert här.
  Skyltsöndagskram 💙

 6. Magnus Avatar

  Såna fantastiska skyltar!

 7. mallan Avatar

  Så passande bilder till temat!

 8. Steve Avatar

  Skylt vid skylt jag ser varthelst jag ser.

 9. Klimakteriehäxan Avatar

  Jag har också varit borta från Skyltsöndag men är tillbaka! Kul att “återses”!

 10. enlundabosbetraktelser Avatar

  Härligt färgmyller i alla bilder. Gillar den nedersta enormt mycket.

  1. maltanita Avatar

   Ja, den undre ger ju en del läsning 😉

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: