Skyltsöndag / Signboards on Sundays

Har egentligen bestämt mig för att inte vara med i någon form av fotoutmaningar efter att jag hoppade av 365 Foton. Vill blogga fritt om vad jag vill och när jag själv känner för det. Men ingen regel utan undantag så denna söndag hänger jag på Skyltsöndag vilken som vanligt och sen länge förvaltas av BP. Roligt och öppet för alla! 🙂

Click on the images to see a larger view.

Have decided not to be involved in any form of photo challenges after I jumped off 365 Photos. Want to blog freely about what I want and whenever I like. But no rule without exceptions so this Sunday I hang on Skyltsöndag which, as usual, and since long time managed by BP.

14 replies to “Skyltsöndag / Signboards on Sundays

  1. Skyltsöndag ett nytt forum för mig. Vad är det? Spännande bilder, själv drogs mina ögon till den nedersta. Gillar formen och layouten på skyltarna som de var uppsatta.

    1. Skyltsöndag är en av många mer eller mindre roliga “fotoutmaningar” som cirkulerar i bloggvärden. Tack för din kommentar Eva.

  2. WOW!!! Är både tacksam och otroligt glad att du gör ett undantag från regeln just för Skyltsöndag:-) 1 000 tack för det.
    Å självklart vimlar det av härliga, färgglada skyltar här hos dig. Och i sista bilden finns de några riktiga höjdare tycker jag. Tror nog att jag hade slagit till med minst två stycken där:-) Dessutom gillar jag precis som Eva-Carola sättet hur skyltarna hängts upp.

    Än en gång – stort tack för att du har skyltat och länkat. Å du – Skyltsöndagen deltar man i när man känner för det. Det vet du!!! Kram:-)

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star