Flowers, for the sake of love…

Visst köpte jag en Ros, för Kärlekens skull, bara en. Köpte samtidigt en bukett, av en blomma jag tidigare aldrig sett. Den vita, med lila kanter. Det blev lite roligt, det blev en överraskning. Köpte ju Champagne, Choklad och en Present. Min man tänkte inte tanken, att 19 Juni 2017 var en speciell dag, vår 25-åriga bröllopsdag. Han tänker Midsommarafton, som vår dag, då vi firar igen och åker på fredag till Gozo.

Klicka gärna på bilderna för full format

20 replies to “Flowers, for the sake of love…

  1. Ja, men du har nog rätt ! Den finns ju i så många varianter och hållbara skulle de vara också enligt försäljaren, till skillnad mot rosor. Tack för din kommentar Svante.

 1. Mycket vackra blommor allihop. Gillar den vita nog bäst med lila kanter. Blommor blir man glad av och nu är det även här tid för en mångfald blommor.

 2. Sååååååå fint och omtänksamt av dig! Antar att din man blev väldigt (positivt) överraskad av hans fruns “minne”. Å visst är det roligt att fira två gånger – silverbröllop firar man ju inte varje dag om man säger så;-)

  Den vita blomman med lila (!!!) kanter är även min favorit. Har heller aldrig sett denna blomma. Dessutom tycker jag mycket om den vita blomman med den lilla “pluppen” i mitten också. Den är också annorlunda. Å du ser – ibland gillar jag faktiskt rosa jag med;-)

 3. Vad läcker den är blomman med lila kanten. Och då är väl mannen nästan förlåten eftersom ni kan fira ytterligare en gång 💚

 4. Såå läckra blommor – den tvåfärgade är helt fantastisk – och såå vacker där mot den blå himlen!
  Ha det så gott på Gozo!

 5. Många vackra blommor vackert avbildade! På Gozo har jag varit en gång, vill jag minnas. En skön resa önskar jag er.

  1. Tack “Jag ! Själva resan till Gozo är inte särskilt lång. Knappt en timme med bil och bara 25 minuter med färjan. Glad Midsommar !

 6. Vackra, härliga bilder på vackra blommor. Då fick vi också en bukett att glädja oss åt 🙂
  Önskar er en underbar tid på Gozo 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star