13 replies to “Svalka…

 1. Det är det inte i Kårböle, här är det +12 grader, med kraftig blåst, och regn. Synd att vi inte kunde ha någon form av utbyte.
  Svante

  Liked by 1 person

  1. Fast jag vill inte byta men skulle gärna skicka över lite värme, om det gick. Fast nu gissar jag att 32 grader är lite för varmt, även för dig 😎 Tack för din kommentar Svante.

   Like

   1. 32 grader är, som du skriver för varmt för mig. Däremot 20, till 22 grader är idealisk temperatur både inne, och ute, och blåser det som det gör nu får det gärna vara upp till 24 grader.
    Svante

    Liked by 1 person

 2. Härligt att se! Vi har ju sådana fontäner på “Döda Torget” vid Täby Centrum också och där svalkade sig barnen (och enstaka vuxna) ifjol ett antal gånger och hade himla roligt. I år har jag inte sett en enda varelse där än, vilket är helt logiskt då dagstemperaturen för det mesta legat runt 15-16 grader. Ja, och regnat har det också såklart. Så du får hemskt gärna skicka över några av dina 32 grader med sol;-)

  Liked by 1 person

 3. Då är det härligt att kunna svalka sig i vattnet. Vi har ju nyligen kommit hem efter ett par veckor i Grekland där vi hade några dagar med 33 grader. Då är det skönt med svalkande bad och skugga 🙂

  Liked by 1 person

  1. Har ni varit i Grekland igen ! Då ser jag fram emot bilder 🙂 Idag ska det bli 36+ här på ön men jag väntar med bad tills temperaturen i medelhavet nått minst 25, är 24 nu 😉 Tack för dina rader Claes.

   Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star