Gozo

Några bilder från helgens besök till Malta´s systerö, Gozo. Du måste nog ta dig tid och klicka på bilderna för att de ska komma till sin fulla rätt. Till varje bild finns en kort text, ordningen är slumpvis. Welcome to Gozo 🙂

27 replies to “Gozo

 1. Det verkar vara varmare än i Kårböle. Trots kylan här var det ett 20 tal barn, som badade i Kårån i morse, då det var +8 grader i luften.
  Svante

  Liked by 1 person

 2. Det var en walk på Memory Lane för mig. Såg till och med fiskrestaurangen i hamnen där vi år och där jag dessutom lyckades glömma min (analoga) kamera. Tack för den promenaden och färden Anita:-)

  Larnita är smart – åsså kör ni ju en Smart också:-) Så kul att din man uppskattar (!!?) ditt fotande och bloggande. Det gör min också! Det gäller bara att “dressera” dom, eller hur;-) Skämtar bara:-)

  Liked by 1 person

 3. Verkar vara ganska lätt att hitta vackra vyer på Gozo. Jag gillar din vy med kyrkan i bakgrunden och den med höbalarna vid kyrkan, där går kupolens rundning igen i höbalarnas, läckert! Jättefina bilder från er minisemester!

  Liked by 1 person

 4. Härligt vackra lockande bilder ! Det ser ut som ni har haft det fint 🙂
  Önskar dig en fortsatt skön vecka och sommar !
  Kram Marie 🙂

  Liked by 1 person

 5. Vilka underbara bilder från en underbar miljö. Fascineras så av de härliga färgerna och det fina ljuset. Ler igenkännande när jag ser din man sitta i bilen och vänta när du fotograferar. De har tålamod de kära männen som får stanna titt som tätt när kameran ska åka fram:=))

  Liked by 1 person

  1. Tack Kristallina. Ja, det är som en minisemester fråm vardagen att kommat dit. Fast två veckor räcker för oss. Vi bodde där de i tre månader innan vi insåg att det var huvudön vi skulle bo på 🙂

   Liked by 1 person

 6. Vackra bilder med fina guldkorn till ställen, badbilden drog mig till sig. Läckert med kombo namnet av era tillsammans. Det där med at stanna och fota … 😉 min familj är tålmodig ibland-alltid när vi går men inte vid bilkörning hi hi då vill de fram dit vi ska….

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star