27 replies to “WPC Collage – Photography

 1. Alltså här fick jag först googla “WPC” och det kan stå för mycket såg jag. Å inget passar till just collage… Mmmmmmhhhh, här får du nog förklara vad “WPC” står för.

  Bilderna däremot är härliga 🙂 Vilka underbara pics från “kollegor” från olika länder och i olika ställningar. Ja, vad gör man inte för att hitta rätta perspektivet 😉

  Collaget med hatterna är enastående 🙂

 2. Underbara bilder på fotografer i full aktion, kul att se! Jag gillar bilden med den liggande mannen, har själv haft samma pose vid några tillfällen. 😉 Den näst sista bilden, på kvinnan med plastskydd runt telefonen, har så härliga färger.

   1. Ja, jag känner igen några. Den men telefonen i plastskydd vet jag att jag sett förr. Den är verkligen jättefin!

 3. This was great how you presented this. We’ve not seen something like this before and helps us realize what we must look like, lol. Isn’t photography great, we are all looking for that special way to capture that view we see in our minds and do it justice. The best part is once in awhile we get it which keeps us coming back, lol. You got this one!!!

 4. Känner igen en del bilder. Roligt att du gjorde en collage av dem. Det blev nästan 😉 lika många fotografer som hattar. Den bilden gillar jag också mycket.

  1. Tack för din kommentar Kristallina. Förstod att en del bilder skulle kännas igen, de har ju varit med förr men tyckte det var lite roligt att samla bara fotografer. När det gäller bild IMG_8475 tänkte jag faktiskt på dig, vet inte varför men du skrev säkert en positiv kommentar, som du så ofta gör 🙂

 5. Rolig samling fotografer. Jag tänker att det nog är lättare att fota fotografer, de har ju kameran som skydd. På en bild ser jag svärsonen men inser att det nog inte är han i alla fall. Även bilden på hattsamlingen är festlig.

 6. Så många fina bilder du lagt ut på din blogg, sen jag sist var in. Läste att du hoppas av 365, men roligt att du hittat något annat sätt att blogg. De lät spännande, måste kolla vidare på detta. Kul med hund, hoppas de blir valpar

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star