Image

Weekly Photo Challenge – Textures

In this weeks challenge we will focus on the tactile element of the objects we shoot, whether it’s one distinct quality, softness, smoothness, graininess or any other texture we find interesting or, a combination of several.

As usual, I couldn’t choose only one. All pics are taken in Italy, Sweden or Malta. It´s a mixture of walls in different shapes and textures. Walls made of bricks, stones or wood. Smooth, hard or painted in soft/strong colors. If you take your time and really look at all pictures, you will find one that is not a wall 😉 Enjoy!

You have to click on an image to enlarge!

Weekly Photo Challenge
Textures

21 thoughts on “Weekly Photo Challenge – Textures

  1. Oslagbart! Som vanligt! Helt underbara och väldigt varierade texturer inklusive trädet 😉 Å med lite fantasi kan man ju säga att barken är en slags vägg den också 😉

    Liked by 1 person

  2. Så vackra bilder allihop. Roligt att du också lägger märke till olika ytor och material. Jättefint monterat och redigerat kollage också, bilderna är placerade så perfekt att de inte tar fokus från bilderna bredvid och dessutom matchar de varandra på olika sätt. Snyggt gjort!

    Like

  3. Härliga bilder och det var många fina ytor! Jag tilltalas verkligen av den röda träväggarna med stengrunden. Det var så vackert ihop och med mossan som börjat växa på grunden. Sedan tyckte jag även om stenväggen med de svarta stenarna som ser strösslade ut över ytan, jättesnyggt! Det var så fint bara med väggen utan några fönster eller annat. Slutligen så tyckte jag även tallbarkens färger var så varm och fin.

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s