Tuesday’s mixed pics from Malta

These flowers got a shower and belongs to one of my favorite colors. So cute and a bit shaggy.Simple art on a bottle of wine can also be an art in itself.Another watercolor, this time with reflections from a house in Spinola Bay, San Ġiljan.

 

17 replies to “Tuesday’s mixed pics from Malta

 1. Ah, jag föll direkt för den så konstnärliga speglingen, så vacker! Och så biet som står upp, så häftigt och läckert. Och sen en immig vinflaska som väcker tankar om värme och svalka och likaså törstiga blommor som får sig en dusch. Allt hänger ihop, så konstfullt skickligt gjort!

 2. Vilken rolig ny “serie” med dagsfärska bilder 🙂 Har en känsla av att även du är aningen sugen på att hoppa på 365 photos igen nästa åt. Annette var ju inne på samma tanke…

  Helt underbara bilder. Malta bjuder ju liksom alltid på fantastiska fotomotiv året runt – liksom Malaysia.
  Biet(?) ser ut som den håller på med stretching. Å konsten på flaskan är ju ett klockrent kvinnoansikte. Helt fantastiskt! Å “watercolor”-bilden är ett konstverk som heter duga 🙂
  Vilket underbart inlägg 🙂

  1. Har inte tänkt på 365 Foton 2018. Tycker jag känner att jag blir för låst vid listan och dess regler plus att aktiviteten mellan deltagarna inte alls är vad jag trodde att det skulle vara. Tack för din som alltid så postiva kommentar Beate.

 3. Undrar om jag kommer att åka till Malta fler gånger nu när inte sonen bor där längre? Känner en längtan när jag ser dina bilder! Åh…ni ska skaffa en hundvalp, så mysigt!!! Håller tummarna att allt klaffar 😉 Kram!

  1. Det undrar jag också och med tanke på att du varit här så många gånger och sonen inte längre bor här tror jag att du kommer att välja nya spännande resmål i framtiden. Men det var väldigt roligt att ha dig här och att vi träffades. Kram tillbaka och ha en fortsatt fin vecka 🙂

 4. Vatten – levande – speglingar – vilken fin komposition!
  Jag älskar att titta på dina bilder och njuta. De känns så inspirerande. Och nu kommer ni få ny inspiration, från liten vovve. Det är kärlek 😀
  Jag skrev att jag kunde tänka mig att ha den behändiga pudeln, som är både kramgo och beskydderska. Men Sarahs hund är ju så underbar, vi är riktiga tummisar, han och jag, men han kräver mer, han har ju jakt i sig. Iofs kräver alla hundar mycket motion.
  Ha det gott på soliga Malta, Anita <3 kram, Gerd

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star