WPC Corner

I choose something simple for this week’s theme. Simplicity in corners, angles and crossings. Guess I’m going to post something more sophisticated during the week. This is a fun photo challenge, for Word Pressers. 😉

Weekly Photo Challenge
Corner

Comments

13 responses to “WPC Corner”

 1. bpz3 Avatar

  Hahaha! Simple och simple… Du verkar har satt mig – BP – på “av” ser det ut som.
  Du kan troligen inte förställa dig hur mycket jag skrattade när jag såg den skylten:-))))) Å jag är helt säker på att du inte ens hade en tanke på mig och min blogg när du tog bilden. Just därför är den så rolig:-)

  PS. Du är helt underbar:-) Tack för att du finns:-) Kram! DS.

  1. Anita Avatar

   😀 😀 Klart jag tänkte på dig när jag tog bilden, det var därför jag tog den. Den är från Stockholm och har legat i arkivet ett tag. Hoppas du inte blev besviken nu 😉

 2. Steve Avatar

  Jag förstår att BP skrattade gott åt den skylten.

 3. Anni Avatar

  Men Anita – har du återigen skapat en ny blogg? Jag har inte kikat in hos dig på så länge, för jag har så svårt för den där bloggmodellen när man bara ser en liten bit av varje inlägg. Jag tycker så mycket bättre om att kunna skrolla och läsa och njuta av bilderna i ett svep. Nu är jag lycklig! Jag har skrollat och läst och njutit och varit så glad så glad av att åter få fyll sinnet med dina färgstarka och vackra foton! Och jag vet att “problemet” helt är mitt eget.
  Stor kram <3

 4. claesbilder Avatar

  Snyggt, enkelt, avskalat. Perfekt med skuggan.

 5. Kristallina Avatar

  Gillar att skuggan finns på väggen. Smart tänkt!

  1. Anita Avatar

   Tackar så mycket Kristallina 🙂

 6. Anki Avatar
  Anki

  Enkelt och snyggt och stort plus för skuggan!
  Haha … jag fotar alla BP- skyltar jag ser … kan inte låta bli och tänker varje gång på just BP 🙂

  1. Anita Avatar

   Tack Anki. Ja, BP finns ju lite överallt och vad man än ser så är det förknippat med allas vår Beate 😉

 7. […] Challenge – Corner – My every-day photography WeeklyWeekly Photo Challenge : CORNER – Rainbow WPC Corner The Sound of Snow-globes – Wind Kisses la parole a été donnée à l´homme pour cacher sa […]

 8. evacarolasvensson Avatar

  Denna bild har passerat min blogg, konstigt. Jag gillar vinkeln och skuggan blev en extra dimension.

 9. Eaqhan Avatar

  Det krävs ett konstnärsöga för en sån bild!

  /Skvitt

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d