WPC Corner

I choose something simple for this week’s theme. Simplicity in corners, angles and crossings. Guess I’m going to post something more sophisticated during the week. This is a fun photo challenge, for Word Pressers. 😉

Weekly Photo Challenge
Corner

13 thoughts on “WPC Corner

 1. Hahaha! Simple och simple… Du verkar har satt mig – BP – på ”av” ser det ut som.
  Du kan troligen inte förställa dig hur mycket jag skrattade när jag såg den skylten:-))))) Å jag är helt säker på att du inte ens hade en tanke på mig och min blogg när du tog bilden. Just därför är den så rolig:-)

  PS. Du är helt underbar:-) Tack för att du finns:-) Kram! DS.

  Liked by 1 person

  1. 😀 😀 Klart jag tänkte på dig när jag tog bilden, det var därför jag tog den. Den är från Stockholm och har legat i arkivet ett tag. Hoppas du inte blev besviken nu 😉

   Gilla

 2. Men Anita – har du återigen skapat en ny blogg? Jag har inte kikat in hos dig på så länge, för jag har så svårt för den där bloggmodellen när man bara ser en liten bit av varje inlägg. Jag tycker så mycket bättre om att kunna skrolla och läsa och njuta av bilderna i ett svep. Nu är jag lycklig! Jag har skrollat och läst och njutit och varit så glad så glad av att åter få fyll sinnet med dina färgstarka och vackra foton! Och jag vet att ”problemet” helt är mitt eget.
  Stor kram ❤

  Gilla

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s