Image

WPC Structure

Even an ordinary flower..…has an exciting structure.As well as shown in this close-up of a hibiscus.Structure of a feather. This one is actually not larger than a little finger nail.A completely different but still, a kind of structure. A construction, a creation.

My husband’s secret project. It’s not really done yet… Look at the wings on this little beetle! We easily shoo them away and forget to watch closely.

The last picture is from my archive while the others were taken today.

Weekly Photo Challenge / Structure

45 thoughts on “WPC Structure

 1. Under alla dessa år som jag följt din blogg har du skämt bort mig med dina underbara, färgglada bilder och makron. Men vet du vad – din mans alster är ju helt fantastiska! Minns att du då och då lägger upp hans fina målningar, men kan verkar ju skulptera också. Handen och äpplet är helt suveräna. Love it! Är det gips eller betong?

  Maken din har verkligen DET måste jag säga. Hur gjorde han handen? Gjorde han en “mould” på din hand, för den ser ut som en kvinnlig hand? Hälsa honom att han borde delta i utställningar så duktig som han är. Fantastiskt!

  Liked by 1 person

  1. Nu kommer maken bli stolt! Ja, det är gips han använder som förlaga men kommer senare att bli i Carraramarmor. Mycket intressant och roligt att följa upp hur det hela ska sluta. Han har tagit avtryck av min hand, av Mias hand när hon var här på besök. Men de misslyckades tyvärr så det är en annan kvinnas hand.

   Like

 2. Faller som en fura för skalbaggsfotot, så himla vackert! Vingarnas färger och form och en robust, nästan knubbig kropp, som tilltalar på samma vis som ett tultande småbarn, oh! Färgkombinationen med orange och gult mot skalbaggens färger gör sitt till. Toppen! Vackra är de andra bilderna också, fantastiskt med så nära detaljer. Och så din mans konstverk, underbart! Jag önskade mig länge en hand, men…

  Liked by 1 person

  1. Tusen tack fina du!! När det gäller handen så har han redan förlängt den då vi båda tyckte den var för kort. När den är färdig kommer den inte längre vara av gips som är som en slags förlaga. Som färdig blir den skapad i Carraramarmor. Väldigt roligt att få följa med i skapandet 🙂

   Like

    1. Tack! Känner mig inte så konstnärlig själv men min man hittar ständigt på nya ideér, finns liksom ingen ände på nya uppslag och det är verkligen givande att få leva tillsammmans. Vi har det väldigt bra nu efter ganska så många bortkastade år då jag var ganska så självdestruktiv och inte så lite konstig 😕

     Like

     1. Du undervärderar dig själv, du är konstnärlig i ditt fotograferande. Det låter bra att du känner att du mår bättre nu och att ni har det bra tillsammans. Det är guld värt.

      Liked by 1 person

 3. Intressant närskådning av mångfalden av strukturer. Också lite speciellt spännande idag att läsa kommentarstrådarna. Vi lär känna varandra undan för undan. Jag tror konsten och skapandet betyder mycket för oss som skriver här.
  Ellington

  Liked by 1 person

 4. Så jätteroligt att se handen! Ser att du svarat BP att min hand inte funkade, synd, hade varit roligt att få se sin egen hand. Men hälsa Lasse att den är fantastiskt vacker, han är jätteduktig. Och så roligt för honom att det lyckades till slut!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s