Friday’s thoughts from Malta

Today we had the first rainy day for several months here in Malta. It´s September, not much to say about that. Summer is over but still, 26 degrees.On this tiny island in the Mediterranean the weather can change quickly.  Goes out on the terrace and sweeps the floor. It turned out to be a colorful little bunch.

The one to the left is our puppy and to the right her sibling. Unfortunately, I still haven´t got a nice photo of our little dog from the breeder in Sweden, but she´s now eight weeks old and called Fanny. When she´s fifteen weeks we can take here home to Malta, that means in the end of October. Wish you all a lovely weekend!

18 thoughts on “Friday’s thoughts from Malta

 1. Det känns ju lite konstigt att säga ”grattis” till första regndropparna sedan juni, men jag grattar ändå. Regn behövs ju också, fast inte hela tiden som vissa delar av Sverige har fått uppleva hela den här kalla sommaren iår…

  Ganska roligt att se regnbilder från Malta förresten, det sker ju ytterst sällan här på din blogg. Omväxling förnöjer;-)

  Bra att Fanny nu officiellt är en Fanny!!! Hon är otroligt söt, men jag håller helt med dig att bilderna på henne inte är några höjdare direkt. Men uppfödare är ju inga proffsfotografer som du. Antar (jag vet;-) )att du kommer att visa upp Fanny ”på riktigt” när hon kommer hem till er. Det ska bli spännande och roligt att följa hennes utveckling:-)

  Liked by 1 person

 2. Så fint namn, Fanny. De närmar sig till ni får hämta henne, så spännande. Hon ser ut att ha så snälla ögon. Malta ser vackert ut även i regn, snygga bilder. Gillar bilden med regndropparna.

  Liked by 1 person

 3. Härliga bilder igen trots regn eller för att det regnade. Det regnar väldigt mycket här med men temperaturen är en aning lägre 😀
  Vilka knubbiga söta älsklingar. Det blir spännande när du kommer att visa dina bilder av henne.

  Liked by 1 person

 4. Svar: Självklart läser jag alla kommentarer, även dom som inte är dagsfärska.

  PS. Är det maken som har tecknat dig i headern eller har du lekt i redigeringsprogrammet. Hursomhelst älskar jag teckningen/ritningen 🙂 Du borde dock lägga den till vänster om texterna, då att du fotar ”in i headern”, nu fotar du utanför. Ja, ja, jag vet yrkesskadad är det jag är 😉 DS.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s