36 replies to “I wish I could fly…

  1. Bilderna – allihopa faktiskt är “breathtaking”. Ja, jag vet det har jag sagt många gånger förr, men aldrig på engelska;-)

    Önskar dig och maken en fin resa och fem härliga veckor i Borneo. Hoppas du finner tid för att blogga, vilket du ju lyckades med förra gången ni var där och renoverade lägenheten. Njut Anita!!! Kram och “take care”!

  2. Ha en skön resa! Och det som väntar hemma när ni kommer tillbaka är ju bara underbart! underbara bilder, underbara färger…här ösregnar det hela tiden.

  3. Helt fantastiska bilder! Flyguppvisningar är jag både för och emot. Underbart att titta på men inget bra för miljön. Och så är det ju med flyg i största allmänhet. Älskar att resa runt i världen men gillar inte att det påverkar miljön negativt.
    Nu hoppas jag ni får några härliga veckor i Borneo innan nästa kapitel i ert liv börjar! Kram

  4. Gillar att färgerna på röken är de samma som färgen på bakvingen på det kommersiella flygplanet. Vet inte om det var tanken, men snyggt är det i alla fall. 🙂

  5. BON VOYAGE! And thanks for the butterfly pictures!!! We have soooo many butterflies in our garden right now. I’m in love with all of them. Travel safe and have fun!!!! 🙂

  6. Ha en underbar vistelse på vackra Borneo. Hoppas på några bilder därifrån. Och några från lägenheten. Du har kanske redan visat något när den blivit klar och jag missat det under min frånvaro på bloggar?

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star