Image

WPC – Layered

In this weeks WordPress Photo Challenge we will focus on the interplay of depth, density and texture. Immediately I got some pictures in my mind that I then found in my archive.Depth, density and texture…

Water is layered by surface, density, space, transparency and texture. Water is also a homogeneous volume, but this is my interpretation of this week’s challenge, even though my thoughts are totally wrong in reality. This is not a race, it’s just for fun 😉

Weekly Photo ChallengeLayered

 

22 thoughts on “WPC – Layered

 1. Härliga bilder från böljan den blå. Fast jag misstänker att de är tagna i en pool. Första bilden är mycket vacker. Kvinnan ligger helt avslappnad utan att veta om att du kollar in henne. Har ni samma regler som här i Sverige, att på allmän plats är det fritt fram för fotografering?
  Jag gillar alla bilder. 🙂

  Liked by 1 person

 2. Häliga bilder! Och så fint och nytt du har här hos dig ❤ Fast du kanske har haft det en tid men min tid har inte funnits till att kika runt hos alla bloggvänner eftersom jag lever med jobb och kartonger… En stundande flytt väntar så tiden räcker inte riktigt till men men… Det ska bli spännande att flytta och VÄLDIGT skönt när allt är över 😉 Må så gott!

  Liked by 1 person

 3. Ditt resonemang är klockren som alltid! Likaså slår jag vad att du är ensam om denna fyndiga och kreativa tolkning. Dessutom är bilderna i en klass för sig.
  Ettan är otroligt bra och sista bilden får mig att tänka på vattenpolo – konstigt nog;-) Ett riktigt läckert foto!

  Liked by 1 person

 4. Så vackert med färgerna och mycket snyggt fotograferat, särskilt den sista bilden med paret under vattnet. Det syns att folk njuter av vattnet för att koppla av, träna eller leka i. Jag undrar som RC, särskilt vad gäller den översta bilden. Jag tänkte fotografera väggkonsten i en simhall men det var fotoförbud. Fler och fler verkar införa det hos oss.

  Liked by 1 person

  1. Tack så jättemycket “Jag” för din fina kommentar. Den övre bilden är från en utomhus pool på Malta och nej, det finns inga förbud här att fotografera på allmänna platser. I butiker och annat kan det vara restrektioner och är det så så följs de naturligvis 🙂

   Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s