Daily Post’s Weekly Photo Challenge: Scale

For this week’s challenge, we’ll make use of sizing, placement, and scale in our photos.
Here you can choose in which scale you want to watch the view of Spinola Bay in Saint Julian’s, Malta. The aircraft flying over Manoel Island in Malta looks more like a black spot. While we stand on the ground, hundreds of people are sitting inside that black spot watching the view, seen in a completely different scale.

WordPress Weekly Photo Challenge / Scale, Theme by Erica V.

33 thoughts on “Daily Post’s Weekly Photo Challenge: Scale

 1. Jag har inga direkta erfarenheter av att flyga. De enda flygresor jag gjort är med DC3, Bromma – Visby t.o.r. 1956, och med Caravelle Bromma – München t.o.r. 1961. Efter det har jag hållit mig på marken. Bilderna du tagit är ju fina, men jag har lite svårt för storstäder.
  Svante

  Liked by 1 person

 2. Herregud vilka bilder, speciellt den med flygplanet och den röda himlen över Manoel Island. Ett helt underbart foto! Dessutom kan jag lugnt konstatera att Spinola Bay har ”vuxit” en aning både på bredden och på höjden sedan jag var där.

  Liked by 1 person

 3. Svag som jag är för vackra silhuetter så faller jag för den nedre bilden med planet som ett extra plus på den rodnande himlen. Synd att bilden inte var klickbar, hade velat titta lite närmare på tornen.

  Liked by 1 person

 4. Härlig tolkning och jag fastnade lite extra för bilden på flygplanet, dina tankar och den underbara himlen. Jag skulle absolut inte ha något emot att sitta inne i planet så här i vårt regniga oktoberväder. 🙂

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s