Image

Daily Post’s Weekly Photo Challenge: Scale

For this week’s challenge, we’ll make use of sizing, placement, and scale in our photos.
Here you can choose in which scale you want to watch the view of Spinola Bay in Saint Julian’s, Malta. The aircraft flying over Manoel Island in Malta looks more like a black spot. While we stand on the ground, hundreds of people are sitting inside that black spot watching the view, seen in a completely different scale.

WordPress Weekly Photo Challenge / Scale, Theme by Erica V.

33 thoughts on “Daily Post’s Weekly Photo Challenge: Scale

 1. Jag har inga direkta erfarenheter av att flyga. De enda flygresor jag gjort är med DC3, Bromma – Visby t.o.r. 1956, och med Caravelle Bromma – München t.o.r. 1961. Efter det har jag hållit mig på marken. Bilderna du tagit är ju fina, men jag har lite svårt för storstäder.
  Svante

  Liked by 1 person

 2. Herregud vilka bilder, speciellt den med flygplanet och den röda himlen över Manoel Island. Ett helt underbart foto! Dessutom kan jag lugnt konstatera att Spinola Bay har “vuxit” en aning både på bredden och på höjden sedan jag var där.

  Liked by 1 person

  1. Tror det är dags för dig och maken att göra ett nytt besök. Bara drygt tre timmar så är ni där. Tror jag har nämnt det ett antal ggr redan 😉

   Like

 3. Svag som jag är för vackra silhuetter så faller jag för den nedre bilden med planet som ett extra plus på den rodnande himlen. Synd att bilden inte var klickbar, hade velat titta lite närmare på tornen.

  Liked by 1 person

 4. Härlig tolkning och jag fastnade lite extra för bilden på flygplanet, dina tankar och den underbara himlen. Jag skulle absolut inte ha något emot att sitta inne i planet så här i vårt regniga oktoberväder. 🙂

  Liked by 1 person

  1. Tack Susanne! Vet, vädret i oktober är inte alltid det bästa men du kan iallafall se fram emot resan till Vietnam. Tiden går ju så fort, ibland för fort, ibland tvärtom.

   Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s