20 thoughts on “WPC – Serene

  1. Där kom svaret till frågan jag hade på tungan innan jag läste sista raden: Bilderna är tagna i Malaysia, precis som jag gissade:-) Sista fotot med de två fåglarna är hur fin som helst. Det kan vara fågelmamma som matar sitt “barn” och hon lägger en beskyddande vinge över ungen.
    Sedan gillar jag även den sista bilden med den svarta fågeln och den öppna näbben skarpt. Bra jobbat igen:-)

    Liked by 1 person

    1. Tack Steve! Skönt att mina bilder uppfattades som fridfulla. Var lite osäker om de alls passade till temat, att det blev rörigt. Nu har jag istället en annan ide´…. 🙂

      Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s