WPC – Cheeky

In this week WordPress Weekly Photo Challenge Michelle ask us to show something cheeky. Can a clown or a prankster be cheeky? Of course……we can all act cheeky, in an entertaining way and with a joyful attitude.

WordPress Weekly Photo Challenge / Cheeky

21 replies to “WPC – Cheeky

 1. Håller med dig och sista meningen i ditt inlägg. “Cheeky” är ju “showing a lack of respect or politeness in a way that is amusing or appealing”. Anser mig själv vara cheeky ibland (=ganska ofta). Bara man inte sårar någon så är det ganska uppfriskande faktiskt;-)
  Clowner däremot har jag alltid haft svår för. Som barn skrämde dom mig bara, ungefär som tomten som dök upp. Det sitter kvar än tror jag;-)
  Att sedan dina bilder var suveräna som alltid är en helt annan sak:-)

  Liked by 1 person

  1. Minns att du har svårt för Clowner och de tillhör väl inte riktigt min favorit heller. Men det var kul att redigera bilderna som faktiskt är från år 2012! Har ett bättre redigerningsprogram nu. 🙂

   Like

 2. Svar: Om någon skriver ärliga och alltid personliga kommentarer så är det väl du Anita! Å glöm inte, du jobbar och har en liten “bebis” att ta hand om, medan jag är pensionär och har all tid i världen att kommentera dina inlägg, vilket jag gör med glädje! Varm kram till dig:-)

  Liked by 1 person

  1. Tusen tack! Dessa bilder har jag haft i flera år men aldrig fått någon stil på. Tills nu när jag jobbar med Lightroom. Redigeringsprogram kan göra underverk, du skulle bara veta hur bilderna ser ut i original!!

   Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star