Image

WordPress Weekly Photo Challenge – 2017 Favorites

To celebrate the end of the year, this week we share the most meaningful photo we’ve taken in 2017.

This little Proboscis baby monkey I saw very close to Sarawak River and Kuching City. A place where you rarely meet them.
This little Proboscis baby monkey I saw very close to Sarawak River and Kuching City. A place where you rarely meet them.

Wild Proboscis are only found in Borneo and Indonesia. With a threatening extinction it´s amazing to get the chance to meet this unique species in their natural environment. Moments I`ll never forget.A favorite picture I took in Permai Rainforest in Sarawak, Borneo, Malaysia in April 2017.

Last but not least. After four years of waiting, I finally got my beloved four-legged little puppy home to Malta. A long-awaited new family member, an amazing dog that will bring a lot of joy for many years to come.

WordPress Weekly Photo Challenge / 2017 Favorites – Theme by Ben Huberman

36 thoughts on “WordPress Weekly Photo Challenge – 2017 Favorites

  1. Tack Annica! Min Fanny är helt underbar och jag är sååå lycklig över att hon finns här hemma hos mig.
   Kommer du skaffa ny vovve eller kanske vänta och smälta din fina som du nyligen mist. Går ju aldrig att ersätta men hundar är så fantastiska. Önskar dig en fin kväll från Malta 🙂

   Like

 1. Förstår att du valde just de här bilderna! Babyapan leker tittut med dig. Så otroligt bra fångat:-) Killen på bryggan – ett fantastiskt ljus i det fotot. Dessutom eggar bilden fantasin, då jag får titta och gissa vad han håller i händerna.
  Fanny är ju sååååå söt! Hon njuter av solen i vänstra bilden. I den högra verkar hon fundera på något. Fanny har otroligt uttrycksfulla och talande ögon. Tänk att du äntligen fick uppleva lyckan att få hem en fyrbent vän:-)

  Liked by 1 person

  1. Det blev många bilder på den lilla Proboscis apan som bara kikade ut mellan bladen ibland. Tror jag stod nästan en timme och väntade på att hon skulle visa sig 😀 Du har som altid ögonen med dig, visst njuter Fanny i solen, hon bara älskar värme och hon skulle bara veta vad bra hon har det mot sina fem syskon i vinterlandet 😉

   Like

 2. Vilken superbild på apan. Det ögonblicket får man inte en gång till. Förstår absolut att de två första bilderna är favoriter. Din ögonsten är himla söt och helt säkert favorit “number one” 😀

  Liked by 1 person

 3. Svar: Svarar som alltid ärligt på din fråga. Alltså smileys typ de jag använder i inlägg och i kommentarer till bland annat dig i “teckenformat” :-), 😉 och sällan 😦 tycker jag är okej. Men trots att jag använder dom ganska ofta som du säger, gillar jag dom egentligen inte.
  Å dessa “emojis” (https://en.wikipedia.org/wiki/Emoji) alltså dom som du använde som exempel i din kommentar ogillar jag skarpt. Tycker de är barnsliga, stör “läsrytmen”, och de hör definitivt inte hemma i en seriös fotoblogg som din. Ja, ärligt talat inte ens i en tramsblogg som min egen. På en Facebooksida av en 15-åring är de väl okej, men annars – nej, usch!
  Mina “teckensmilleys” stör åtminstone inte “läsrytmen”, men som sagt, jag borde faktiskt skärpa mig där.

  Fråga: Du hade väl inte seriöst tänkt på att använda emojis eller???????!!!!!!!

  Like

 4. Absolut helt underbara bilder! Det kan inte ha varit lätt att välja ut bara ett par favoritbilder ur ditt välfyllda arkiv! Fina Fanny … hon är underbar!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s