28 replies to “No more no less…

 1. Har har vi absolut någonting gemensamt, för jag älskar också chilifrukter. Vi har alltid några hemma och makens soppor har alltid “sting”. Det finns ju hur många sorter som helst. Å dina verkar vara torkade eller?! En otroligt läcker bild!

  Liked by 1 person

 2. Svar: Första gången jag kom i kontakt med dig och din blogg var när du la upp bilder på Fototriss. Jag var fast direkt och är det än:-) Tycker precis som du att ja också mycket glad över att våra spår korsades och att vi har träffats irl.

  Liked by 1 person

 3. En otroligt läcker bild! Jag gillar också chili och min yngste son gillar det så mycket så han odlar själv och gör urstarka chilisåser och kryddblandningar.
  Jag önskar dig /er ett Gott slut och ett Gott Nytt År!
  Varm kram från Gerd 💝

  Liked by 1 person

 4. Cool pic and healthy indeed! When I was traveling in India I became very ill. I was looking around for Vitamin C everywhere and couldn’t find any. Here in the states it’s very EASY to come by. I was confused and asked a pharmacist where I might find some. He laughed and told me that their diet, thanks to all the peppers they use, is LOADED with Vitamin C and so there is no need for supplementation. How cool is that?!!! 🙂 Cheers!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star