Happy New Year!

Wishing all my amazing followers a happy New Year’s Eve and a wonderful year 2018!

54 replies to “Happy New Year!

 1. Happy New Year Anita and Fanny!!! Thanks for gifting so much joy in 2017! Rock on and Skal!!! And You have to teach me how to type the proper “a” for Your language! I’ve looked and tried and can’t find it!!! 😁

  Liked by 1 person

   1. Ha!!! That’s hilarious! Where on my keyboard do I type å??? I can’t find it? Although, I kind love that we both live on islands and I’m toasting You with Shell!!! 🤣

    Like

 2. Gott Nytt År! Tack för alla trevliga kommentarer på min blogg och tack för alla vackra och färgsprakande bilder du har visat under året. Nu tar vi nya tag 🙂

  Liked by 1 person

 3. Me again: Stort GRATTIS till alla dina bloggkompisar som uppenbarligen gör som jag – beundrar dina foton och din blogg. BRA där!!! Säg till om du vill ha engelska kommentarer från mig i fortsättningen. Du har ju världens mest internationelle publik! BRA där igen!!! Succé skulle jag vilja säga!!!

  Varm kram till dig och kolla din gmail! Läs mejlet! Då kommer du förhoppningsvis sluta “fila” utan bara spontant skick mejlet!!! I can take it, det vet du. Å du vet också att jag älskar när du spårar ur;-)

  Sov gott nu:-)

  Like

  1. Tack för kram, fast nu tror jag du överdriver. Nej, varför engelska kommentarer mellan oss och nej, jag gillar inte alls att spåra ur fast jag gjorde det totalt med min mejl till dig. Håller mig till bloggen i fortsättningen.

   Like

 4. Stort tack för din alltid så fina kommentar hos mig. Jag hoppas att du får ett riktigt fint och spännande år! Jag kommer att titta in här med jämna mellanrum och inspireras och se hur ni har det och hur det går med lilla Fanny. En riktigt god fortsättning från ett regnigt Roslagen!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star