WPC – I’d Rather Be…

Where would I rather be, I asked myself when I was sitting in front of my computer and worked last Friday. I decided to take a day off and went to Majjistral National Park a second time to explore and enjoy the nature. Just me, Fanny and my camera. I’d Rather Be out there than sitting on my office chair.

In the park you´ll find wild flowers and different plants everywhere. Most of them are quite small so you have to look for them. Now I also got the chance to try my new macro lens but sadly, it was very windy and for some reason, my M mode setting doesn’t work anymore. But it was a lovely day, where I´d rather be…

Click on an images to enlarge.

WordPress Weekly Photo Challenge  / I’d Rather Be…

25 replies to “WPC – I’d Rather Be…

 1. Där hade jag också hellre varit än att sitta i en kontorsstol på kontoret. Så otroligt läckra och i mina ögon vilda blommor i ett kargt landskap som ju är exotiskt för mig här i Sverige. Å rubrikbilden med en suddig Fanny i bakgrunden är en höjdare:-) Å den skarpa Fanny ser ut att “love it” hon med:-)

  PS. Grattis till nya makron! Hoppas att du får M-mode att funka igen på din kamera. Om inte så är du ju så “illa tvungen” att köpa en ny kamera också. Jag menar makron måste ju funka med kameran och vice versa;-) DS.

  1. Tackar 😊 Nej, någon ny kamera blir det nog inte, den här får hänga med ett tag till men jag måste hitta en butik som kan laga felet.

 2. Många vackra bilder. De övre påminner om miljön på Alvaret på Öland, kargt och just detta att man får leta efter de små växterna. Sen fastnar jag för den bilden på den borstaktiga blomman, för den blå irisen, de gröna spröten och för Fannys min.

  1. Tack snälla Du för din fina kommentar. Har hört även andra jämföra Malta med både Öland och Gotlands med dess lite karga natur. Har själv aldrig varit på någon av öarna.

 3. Tror väl jag det, att du och Fanny gärna vistas bland alla dessa vackra blommor.
  För egen del får kontorsstolen och TV-fåtöljen duga ett tag till, men snart så kan jag vistas där ute i trädgården.
  Hoppas att det löser sig med din kamera.

 4. Love the pictures! I especially like the first one with the blurred Fanny in the background – she adds so much context there.

 5. Så vackert! Ja, där hade jag lätt kunnat vandra i solen och värmen i vacker natur. Mycket hellre det än att sitta här hemma i gråhet och kyla och med endast en ledig dag den här veckan… Härligt att kunna drömma sig bort genom dina fina bilder 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star