WPC – Smile

This week, Ben invites us to point our camera at something or someone that puts a smile on our face.
Happy people jumping of joy a cold day in January here in Malta. Keep smiling, regardless of image quality. “There are hundreds of languages in the world, but a smile speaks them all”

A child’s spontaneous drawing, natural colors from flowers and even the strict but yet colorful stained glass found in many churches. “A smile is the universal welcome”An unexpected smile during last weekend’s walking in Majjistral National Park.

💖If you meet someone without a smile, give one of yours💖 

WordPress Weekly Photo Challenge / Smile

Comments

26 responses to “WPC – Smile”

 1. Minton Avatar

  Oj vad fina leende. Papperskorgen är häftig och får mej att le. Möter man någon som ler och säger hej blir ma varm i hjärtat.

  1. Anita Avatar

   Eller hur, ett leénde betyder så otroligt mycket när man möter framförallt människor man inte känner. Tack för dina rader Anki 😀

 2. Lantlivsbilder Avatar

  I snöstormen sitter jag här i Kårböle, och kan inte annat. Jag vill inte gå ut, för jag har redan varit ute skottat i 3 timmar idag. Att det börjar bli mörkt ute spelar också en viss roll. Det ska snöa till imorgon mitt på dagen, så det blir nog skottning då med. Papperskorgen är bäst, kanske fler i Sverige skulle slänga skräpet på avsedd plats då.
  Svante

  1. Anita Avatar

   Tack för din kommentar Svante.

 3. annicaaktiv Avatar

  Oj så vackra leenden Anita! 😀

  1. Anita Avatar

   Tack Annica 😀

 4. bpz3 Avatar

  Vilket “gladinlägg” som verkligen får mig att le/skratta:-) Papperskorgen är häftig och inbjudande att fyllas med skräp, istället för att kasta det på marken. Gruppfotot är suveränt fångat:-) Å kaktusen är en höjdare. Som sagt, jag ler stort. Å du har så rätt, det är kul att skänka människor ett leende. I 90 procent av fallen får man faktiskt ett “smile” tillbaka.

  1. Anita Avatar

   Det var iallafall roligt att få till ett inlägg utan bara en massa blommor 😉

 5. exploringcolour Avatar

  Love the cactus leaf smile – what a find!

  1. Anita Avatar

   Thank you Liz! Yes, the cactus was a fun surprise.

 6. rightpouitree Avatar

  Great selection of images! The smiling face cut in the cactus was certainly unexpected! 🙂

  1. Anita Avatar

   Thank you so much for your kind comment. 😀

 7. evacarolasvensson Avatar

  Vilken härlig start på morgonen att gå in hos dig och få alla dessa happy faces! Man blir glad så här till morgon kaffet 😀 kul med soptunnan göra sådana vore bra.

  1. Anita Avatar

   Vad roligt att jag med mina mina bilder kunde förmedla ett leénde ända till Norrbotten!! 😁 Tack Eva!

 8. forresting365 Avatar

  These are sooooo rockin’!!! Love them. The best trash can I’ve ever seen…all of Your pictures here are so happy✨! Thanks for gifting a gigantic smile to me! I’m laughing because for some reason I found the prickly pear smile to be profound. That took a lot of work! Those things have many thorns, as You well know. But someone went to a lot of trouble and the cactus doesn’t seem to have minded. Really cool. Walking away smiling and mulling life over in a very pleasant manner. Thanks, Anita!!! 🙂 😊🤗🐬😀

 9. Dina Avatar

  Fabulous! 😀 😀

  1. Anita Avatar

   Thank you Dina!

 10. […] WPC – Smile – Anitas Images […]

 11. […] Tanka Prose: Before the Daffodils – Whippet Wisdom – a Highland Journey WPC – Smile – Anitas Images Only At A Dog Show… – All The Shoes I Wear Stuff and what if…Smile of Spring Graham’s […]

 12. Kristallina Avatar

  Du lyckades bra med att få mig att le och du har så rätt. Ett leende kostar ingenting och det kanske gör en främmande människa glad.

 13. claesbilder Avatar

  Man kan ju inte annat än le åt den papperskorgen 🙂

  1. Anita Avatar

   😁😁

 14. Jag Avatar

  Många fina bilder på glädje och skratt. En fantastisk papperskorg – men jag skulle ha petat ner den fula plastpåsen, jag kan inte hjälpa det men blicken fastnar där. Der små rundlarna med barnteckning m.m. gillar jag mest.

  1. Anita Avatar

   Platspåsen representerar verkligheten, det var ju så det såg ut. Tack för kommentar.

   1. Jag Avatar

    Så är det ju, det är verkligheten vi fotograferar – men ändå väljer vi ju alltid att visa valda delar av den. Vilken vinkel vi väljer, vad vi fotograferar, m.m. Jag har t.ex. stora problem med alla stolpar och skyltar som finns i mängder överallt och gör det svårt att fota en vacker vy. Hoppas att du inte tog illa upp för min kommentar, det var bara en tanke.

    1. Anita Avatar

     Måste erkänna att bilden vi talar om är från mitt arkiv och jag tror den är från 2012. Då tänkte jag inte som jag tänker idag när det gäller fotografering. Ändå är jag tveksam till om jag idag skulle stoppat ner det svarta som syns, för mig stör det inte. Och NEJ, jag tar absolut inte illa upp, tvärtom.

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d