WPC – Smile

This week, Ben invites us to point our camera at something or someone that puts a smile on our face.
Happy people jumping of joy a cold day in January here in Malta. Keep smiling, regardless of image quality. “There are hundreds of languages in the world, but a smile speaks them all”

A child’s spontaneous drawing, natural colors from flowers and even the strict but yet colorful stained glass found in many churches. “A smile is the universal welcome”An unexpected smile during last weekend’s walking in Majjistral National Park.

💖If you meet someone without a smile, give one of yours💖 

WordPress Weekly Photo Challenge / Smile

26 replies to “WPC – Smile

  1. Eller hur, ett leénde betyder så otroligt mycket när man möter framförallt människor man inte känner. Tack för dina rader Anki 😀

   Like

 1. I snöstormen sitter jag här i Kårböle, och kan inte annat. Jag vill inte gå ut, för jag har redan varit ute skottat i 3 timmar idag. Att det börjar bli mörkt ute spelar också en viss roll. Det ska snöa till imorgon mitt på dagen, så det blir nog skottning då med. Papperskorgen är bäst, kanske fler i Sverige skulle slänga skräpet på avsedd plats då.
  Svante

  Liked by 1 person

 2. Vilket “gladinlägg” som verkligen får mig att le/skratta:-) Papperskorgen är häftig och inbjudande att fyllas med skräp, istället för att kasta det på marken. Gruppfotot är suveränt fångat:-) Å kaktusen är en höjdare. Som sagt, jag ler stort. Å du har så rätt, det är kul att skänka människor ett leende. I 90 procent av fallen får man faktiskt ett “smile” tillbaka.

  Liked by 1 person

 3. These are sooooo rockin’!!! Love them. The best trash can I’ve ever seen…all of Your pictures here are so happy✨! Thanks for gifting a gigantic smile to me! I’m laughing because for some reason I found the prickly pear smile to be profound. That took a lot of work! Those things have many thorns, as You well know. But someone went to a lot of trouble and the cactus doesn’t seem to have minded. Really cool. Walking away smiling and mulling life over in a very pleasant manner. Thanks, Anita!!! 🙂 😊🤗🐬😀

  Liked by 1 person

 4. Många fina bilder på glädje och skratt. En fantastisk papperskorg – men jag skulle ha petat ner den fula plastpåsen, jag kan inte hjälpa det men blicken fastnar där. Der små rundlarna med barnteckning m.m. gillar jag mest.

  Liked by 1 person

   1. Så är det ju, det är verkligheten vi fotograferar – men ändå väljer vi ju alltid att visa valda delar av den. Vilken vinkel vi väljer, vad vi fotograferar, m.m. Jag har t.ex. stora problem med alla stolpar och skyltar som finns i mängder överallt och gör det svårt att fota en vacker vy. Hoppas att du inte tog illa upp för min kommentar, det var bara en tanke.

    Liked by 1 person

    1. Måste erkänna att bilden vi talar om är från mitt arkiv och jag tror den är från 2012. Då tänkte jag inte som jag tänker idag när det gäller fotografering. Ändå är jag tveksam till om jag idag skulle stoppat ner det svarta som syns, för mig stör det inte. Och NEJ, jag tar absolut inte illa upp, tvärtom.

     Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star