Image

WordPress Weekly Photo Challenge – Lines

This week, Cheri ask us to share a photo with a composition dominated by lines.
I choose some images from Malta International Airshow that was held a few years ago.

Lines created in the sky! A competitive aerobatic presentation with the participation of teams, civil and military airplanes from various countries. Today, there are no more organized airshows, for different reasons.

WordPress Weekly Photo Challenge / Lines

54 thoughts on “WordPress Weekly Photo Challenge – Lines

 1. Återigen sitter jag här med öppen mun, men det är jag/du ju egentligen van vid. Det händer ju nästan dagligen när jag kikar in här hos dig. Första bilden är surrealistisk och helt underbar. De andra fotona är sådana jag bara kan drömma om att ta. Otroligt bra!

  Liked by 1 person

  1. Tusen tack Beate!! Jag bara måste erkänna att dessa bilder är från 2013 och jag var ganska så novis när det gäller fotografering. Minns att jag tog väldigt måga bilder och att några blev bra var mest nog bara tur. Mycket handlar om tur även idag 😊

   Like

 2. Hi Anita! I’ve already commented above how much I like these photos. I’m planning on doing a ‘Pink and Blue’ post and I wanted to ask permission from you to use the photo of planes with coloured smoke as part of the special post? I would clearly credit both you and your blog. Is this ok with you?

  Liked by 2 people

 3. Men, WOW!!! Fantastiska bilder! Måste ha varit en mäktig känsla att få vara med om en sån här flygshow. Det är nåt speciellt med flygplan. Och deras konster har du fångat på ett alldeles fantastiskt sätt. Riktigt kul att få se 🙂

  Liked by 2 people

 4. Men så läckert och vackert! Helt underbara bilder av flygshowen. Läser att du skriver att du hade tur när du tog dessa bilder och så är det ju, turen spelar ofta in när man fotar men inte är det bara det, man måste se vad man ska fota också och mycket annat. Väldigt roligt att få se dessa bilder.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s