Cliffs haven

When exploring the nature in Malta you often see cliffs, cliffs, I see cliffs everywhere. And a clear blue sky.It makes me dizzy and instead of looking up, I take a look down, to find a busy bee.When I look up again, I see someone sitting on top of one of the high cliffs.Must be a great view up there while I got an amazing view from down here.Finally, for those who wondered if there aren’t any restrictions in Majjistral Nature Park. Here you are…

35 replies to “Cliffs haven

 1. Helt magiska bilder. Förstår nästan att du blir yr när du tittar upp. Det finns ju en gräns av vad hjärnan kan ta in vad gäller “skönhet”. Vilka klippor. Vilken bakgrund. Å att upptäcka den modiga killen som klättrade upp där – WOW. Undrar hur han tog sig upp och ned…

  Visste väl att motocrossåkning inte kunde vara tillåtit där. Å nu tog du en bild på förbudsskylten. Du verkligen interagerar (eller hur det nu kallas) med dina bloggläsare.

  Tusen tack för ett helt underbart inlägg:-)

  Liked by 1 person

 2. Underbara bilder! De två översta – originalet och det spegelvända tillsammans ser ut som ett ugglehuvud 🙂
  Dörrar i naturen är verkligen spännande – undrar vad som gömmer sig där bakom den blå …
  Bra att det finns en del regler att följ – hoppas de respekteras också!

  Liked by 1 person

  1. Tack Anki! Stirrar och stirrar men hur mycket jag än stirrar ser den där ugglan som du ser lite konstig ut i mina ögon 😁 Hahaa.. kul vad ögat kan se olika. Dörrar är spännande och vad som finns bakom den blå har jag ingen aning om. På dörren hänger ett rostigt hänglås. Reglerna verkar respekteras av de flesta.

   Liked by 1 person

 3. Förstår att du blir yr. Kan tänka mig att det är som att ställa sig under höga träd och titta upp. Det är en rätt otäck känsla efter ett tag. Eller höga hus eller klippor… Hur som haver så ser det väldigt vackert ut och grabben där uppe måste ha en fantastisk utsikt. Kanske den perfekta platsen för meditation 🙂 Kanonfina bilder som vanligt och så härligt att kunna se dina platser när man sitter här hemma i ett novemberkallt maj…. Funderade faktiskt när jag gick hem från jobbet igår morse om jag missat hela sommaren och nu vaknade upp i november… +5 och ösregn!! Usch! Tur man har vinterkläderna framme fortfarande 😉 Ha det gott i värmen. Inte alls avis 😉 😉

  Liked by 2 people

  1. Tusen tack Susanne för din så fina kommentar 🌸💗 Men, så trist med vädret därhemma. Vi påverkas ju så mycket av både ljus och värme liksom naturen gör. Hoppas det vänder snart och att du får en fin vår och en riktigt varm sommar.

   Liked by 1 person

 4. Heeelt magiska bilder, jag finner inga ord! Nästan.
  Han uppe på toppen, wow. Och blomman och biet, du är bara experten där!
  Wonderful, magic. Hjärtliga kramar 💓 Gerd

  Liked by 2 people

 5. Imponerande klippa och jag skulle gärna vilja sitta där uppe. Måste vara hisnande. Fantastiska bilder, som vanligt. Man kan bli avundsjuk för mindre 😉

  Like

 6. I cannot and will not ever get over how very BLUE and beautiful the sky is there, Anita!!! It’s breathtaking!!! Thanks for all the beauty and for the rules! We promise to be well behaved should we ever be so lucky to hike there!!! 🤗💖☀️🐬🌿!!!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star