22 thoughts on “Floating in the blue…

  1. 😁😁 Tack John! Det är nog mest deltagarna själva som egentligen tycker det är kul att följa varandra i 365 Foton. 😁😁 Kände mig låst vid alla teman men det var roligt att gå i mål, iallafall ett år. 🤗 🤗

   Liked by 1 person

 1. Hahaha! Gillar sista meningen i ditt inlägg:-) Men vet du vad?! Jag har faktiskt aldrig tänkt på att havets kulör är identisk med färgen på himlen. Det måste vara unikt för just Malta. Helt underbara bilder – som vanligt alltså:-)

  Liked by 1 person

  1. Bästaste Beate!! 💗 Vet inte om den blå färgen är direkt identisk men visst är det väl himlen som ger havet sin färg. ???:

   Like

 2. En klar blå himmel är väl en sommarsymbol om något. Ett blått hav därtill är nog vad många drömmer om. Men det går bra med en sjö eller en å också. Fin och lättsam sommarserie med blågula speglingar. Jag säger som Eva, rosten mot det blåa gör sig bra. Men den första bilden gör du väl en tavla av?

  Liked by 1 person

 3. COMPLETE!!! sense to me, Anita! SO lovely. Heartlifting. I was actually telling my boyfriend how BLUE the sky looks in Malta. Like the California sky. That crispy crisp B L U E. It’s Divine. And yes…..all the shades. It’s like green. I sometimes think if we could actually count the different shades of each color in nature we’d end up with thousands of blues, and greens, and yellows. It’s crazy! This post is soothing and lovely and a beautiful slice of relaxation. Thank You, Cheers and Huge Hugs from our more-humid-filled-heavy-aired-but-non-the-less-gorgeous-blue-skied island! ❤️🐬☀️💖😊

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s