Crazy formations…

…or a crazy imagination. What you see is what you choose to see.Imagine everything can happen in your soul and you’re the only one who decides what’s really happening.

Comments

33 responses to “Crazy formations…”

 1. PEPIX Avatar

  Creepy faces in the trees …

  1. Anita Avatar

   Yes or no depending on your imagination 😁 Thank you for your comment Pepix!

 2. John Avatar

  Wow! Du har också den förmågan att se det lilla av det stora!😊

  1. Anita Avatar

   Tack John!

 3. John Avatar

  Very beautiful and your imagination just work!😊

  1. Anita Avatar

   Thanks a lot John!

 4. InspiresN Avatar

  It’s amazing how nature makes such creations, great captures!

  1. Anita Avatar

   Thank you kindly for your comment, always much appreciated.

 5. Lantlivsbilder Avatar

  Om man ser på naturen på det viset, kan man bli rädd. Fina bilder.
  Svante

  1. Anita Avatar

   Tack Svante!

 6. Minton Avatar

  Härliga skapelser av naturen Dessa bilder gillas.

 7. Steve Avatar

  Här är det bara att låta fantasin flöda.

 8. Kristallina Avatar

  Man ska vara medveten om att man har ögonen på sig ute i naturen 😀 De som jag ser är gulliga och inte alls creepy. Härliga fynd!

  1. Anita Avatar

   Tack Kristallina! Vilken härlig fantasti du har 😀

 9. Pete Hillman Avatar

  I always see faces in trees, Anita, or almost anything for that fact! Great shots to stir the imagination! 🙂

  1. Anita Avatar

   Thank you so much Pete!

 10. annicaaktiv Avatar

  Haha helt underbara bilder Anita! 🙂

  1. Anita Avatar

   Tack Annica!😁

 11. bpz3 Avatar

  Nu kommer jag att drömma om Stephen Kings skräckfilmer hela natten;-) Bra fångat Anita! Du har verkligen ögonen med dig – som alltid:-)

  1. Anita Avatar

   Det har du med, alltså ögonen med dig, fast det vi ser är kanske inte alltid detsamma 😁

 12. evacarolasvensson Avatar

  Så härlig klar gulfärg.

 13. forresting365 Avatar

  ANITA!!! I LOVE this post!!! Du gav mig bara mitt första skratt av dagen. Och citatet från Einstein är strålande och underbart för mig att höra just nu. TACK!!!! Allvarligt underbara bilder och tankar. Skickar din vackra havsback med en stor kram och många tack !!! Torsdagens stranddag var underbart! 🤗💖☀️🐬😊

  1. Anita Avatar

   You are fantastic Katy and it´s real fun to read your comments in Swedish! Its like I already even know You better alreayd!!! Thank you so much. And, believe it or not!!! The day after we had contact via email I got the third book. Alanza!!!! Like magic!!! 💖😃😁🌼

   1. forresting365 Avatar

    Jippie! Jag är så glad att Alanza kom! Och det är så kul att använda översättaren! Jag hoppas att något gnäller på mig. Svenska är visuellt så vacker att titta på. Jag ber om ursäkt för att jag inte tänkte på det tidigare !!! ☀️💖🤗🌷🐬

    1. Anita Avatar

     😁
     🌼
     ☀️ Sol
     🐬 Delfin
     🤣
     🌹🌸😁
     🌼
     ☀️ Sol
     🐬 Delfin
     🤣
     No complains, just having FUN and I love to interpret your thoughts💗 🌸 💗 😍

     💗💗

     😍

     1. forresting365 Avatar

      ! Love this!!! Sol. Delphin. Lovely! I have a feeling the translator may be saying some odd things I don’t mean! 🤣☀️ I use it and have no idea what it’s saying. Lord! I sure hope I’m not leaving a trail of very odd statements on my international friend’s blogs. Ack!!! 😳🤣😊

      1. Anita Avatar

       No worries Katy!!!! I guarantee, nothing odd has been said and everyone who reads understand that this is a translation via google. But I can for sure understand Your feelings and concern when You can´t be sure what You actually write. It has been fun, for both of us but to make You feel more confident and for me to improve my English I suggest that we continue to comment as we usual does. 🌹🌸 💗😊💗 Hugs from Malta!!! 😁

      2. forresting365 Avatar

       Oh! Your English is WONDERFUL!!! Seriously! I will play with the translator now and again as it’s so very fun. People are kind so I’m sure they understand when my words come out funny in their language! I’m in a hurry today, so just doing this. You are so wonderfully fun though. Thank You for Your open-hearted playfulness! Huge hugs!!!! 😄❤️🌸🌿🐬

      3. Anita Avatar

       Go on and play with the translator, I also enjoy it very much and other people understand for sure when it sometimes gets a bit wrong 😀
       Feeling better already and almost back to normal even though I sometimes wonder what “normal” really means !! Life is constantly up or down or somewhere in between or everything at the same time.😄😄 Better trying to enjoy life whatever happens and always try to keep a positive mind. Cheers and have a great weekend Katy 🌸💗😄 Tomorrow I will try to get Fanny to swim in the ocean for the first time 🐾🐾 🐕 💖

      4. forresting365 Avatar

       Hey! Yes…..the word “normal” is pretty funny. My boyfriend and the passage of time have both convinced me that we’re all probably a bit wackadoodle and that there is no such thing as normal. I agree with You about life! It’s a living dancing swirl of exactly what You said!!!! And yet I catch myself wanting it to just stoppit sometimes. 🤣 I truly love Your thoughts here. They are perfectly timed for me to read this morning. Lost some sleep over a matter with my elderly mother. Am frustrated with some choices to be made and such. It’s nice to read Your words. Thank You for them!!! Och tack! Jag kommer att spela med översättaren nu och igen! Jag hoppas att Fanny njuter av sitt första havsbad! Det är min favorit sak ganska mycket på planeten! Skickar enorma kramar och önskemål för en vacker dag för er alla !!! 🐬🤗💖☀️🐳

 14. Jag Avatar

  Läckra lavklädda gulingar du har hittat, roliga bilder!

  1. Anita Avatar

   Tack!

 15. Stefan Avatar

  Awesome!!!!!😂

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d