28 replies to “Sicily – Part 2

  1. Charmigt värre. Förstår än mera att det var en avkopplande vecka för er.
    Taormina slår det mig plötsligt att jag besökt en gång, efter 1994. Måste varit en rätt slätstruken resa för mig då jag inte kommer ihåg mera än att jag bodde på fastlandet ( kanske Terracina ) och att jag gjorde dagsutflykter till Rom och Sicilien. Åkte tåg till Rom och hyrbil till Sicilien Märkligt bortglömd resa för övrigt. Allra helst då det är enda gången jag besökt Italien.

  2. Helt underbara bilder! Vilka färger – WOW säger jag bara, men det brukar jag ju säga när jag kikar in här hos dig:-)
    Å konstverket i den första bilden är ju bara så himla fint. Vill ha, vill ha, vill ha:-)

  3. Så mycket fint – konstverket på första bilden är såå läckert! Jättefina bilder och så mycket att titta på – som de två huvudena med alla detaljer och fina färger! Snyggt!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star