33 replies to “Colors & Flowers

 1. Där ser man nu börjar blomningen hos dig. Hos mig har nästan allt blommat klart, efter den här varma, och torra sommaren. Ska jag få tag på natur nu, räcker det inte med promenader hemifrån, nu måste bilen fram. Jag var och tankade idag.
  Svante

  1. Även här är det riktigt torrt nu men där det bevattnas kan man göra sina små fynd. Tack för din kommentar Svante!

 2. Mycket vackra och bra tagna bilder!😊 Så fina bilder på blommorna med fantastisk bokeh. Tycker det är svårt att fota blommor och få fram deras skönhet, något du lyckats bra med.

 3. Underbara bilder och blommorna är inte alls rosa utan cerise;-) Men det roligaste är att du är “back on track”. Roligt att Svante säger att det har blommat klart hos honom. Här är det precis tvärtom, konstigt nog. Efter cirka tre månaders torka har det ju faktiskt kommit några skurar de senaste dagarna och temperaturerna har sjunkit. Å då helt plötsligt vaknade alla blommor till liv. Både vilda blommor och sådana som var döda förut i och kring vårt bostadsområde. Borde tagit bilder idag – ooooops;-)

  1. Nu blev jag förvirrad, vad är rosa och vad är cerise. Jo, cerise syftar på intensivt rosa färger, ofta med dragning mot lila 😃 …säger google och det kan ju stämma med blombilderna. 🌸🌸 Du får börja fotografera lite vilda blommor, nu när de finns så nära där du bor.

  1. Tack Steve! Gissar att du önskar att sommaren aldrig tog slut utan var en evig cirkel. Fast inte så varm som den ni haft i år.

 4. Vackra bilder på den juvliga färgen. Efter värme och torka har vi fått lite regn och blommorna börjar växa. Min perukbuske blommar igen vilket inte är vanligt.
  Ha en skön kväll och pussa Fanny

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star