33 replies to “Colors & Flowers

 1. Där ser man nu börjar blomningen hos dig. Hos mig har nästan allt blommat klart, efter den här varma, och torra sommaren. Ska jag få tag på natur nu, räcker det inte med promenader hemifrån, nu måste bilen fram. Jag var och tankade idag.
  Svante

  Liked by 1 person

 2. Mycket vackra och bra tagna bilder!😊 Så fina bilder på blommorna med fantastisk bokeh. Tycker det är svårt att fota blommor och få fram deras skönhet, något du lyckats bra med.

  Liked by 1 person

 3. Underbara bilder och blommorna är inte alls rosa utan cerise;-) Men det roligaste är att du är “back on track”. Roligt att Svante säger att det har blommat klart hos honom. Här är det precis tvärtom, konstigt nog. Efter cirka tre månaders torka har det ju faktiskt kommit några skurar de senaste dagarna och temperaturerna har sjunkit. Å då helt plötsligt vaknade alla blommor till liv. Både vilda blommor och sådana som var döda förut i och kring vårt bostadsområde. Borde tagit bilder idag – ooooops;-)

  Liked by 1 person

  1. Nu blev jag förvirrad, vad är rosa och vad är cerise. Jo, cerise syftar på intensivt rosa färger, ofta med dragning mot lila 😃 …säger google och det kan ju stämma med blombilderna. 🌸🌸 Du får börja fotografera lite vilda blommor, nu när de finns så nära där du bor.

   Like

 4. Vackra bilder på den juvliga färgen. Efter värme och torka har vi fått lite regn och blommorna börjar växa. Min perukbuske blommar igen vilket inte är vanligt.
  Ha en skön kväll och pussa Fanny

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star