Same same…

Today we only have 10 degrees, rainy and strong winds, which means it feels even colder here on the island. Just searching for some light, this Wordless Wednesday.

By the way, I have a new site where I participate in a Swedish photo challenge.
You are more than welcome to visit my maltanita.blog


Publicerat

i

, ,

Comments

10 responses to “Same same…”

 1. Create Space Avatar

  Beautiful photos on your photo challenge blog Anita, I didn’t see a like button though.

  1. Anita Avatar

   Thank you kindly Marie. There is a Like button, strange that you could not see it. I’ll check if something has gone wrong.

 2. Minton Avatar

  Spännande med skuggor.

 3. Leya Avatar

  Jag var också med i den utmaningen ett år – kul!

 4. bpz3 Avatar

  Klickade precis iväg min kommentar till dig. Å som vanligt för WordPress som hatar blogspot har den troligen hamnat i din skräppost. Men jag har lärt mig läxan – den hårda vägen. Jag kopierade den innan jag skickade iväg den. Så här kommer den igen:-)

  Same, same vet jag inte om det är;-) Men jag får väl ändå gratulera dig till dina 10 grader. Jo, jag vet att det känns som nollgradigt vid Medelhavet;-) Men du skulle nog ändå inte byta ut dina kyliga 10 grader mot mina noll grader och is, där broddar behövs. Ja, du kanske undrar vad broddar är för nåt. Hoppas du har glömt;-)

  Så du gör som Anette och hoppar på 365 photos igen. Jättekul. Minns att du deltog i utmaningen för några år sedan. Å självklart kommer du att klara den. Undrar om jag klara av att kommentera på två bloggar hos dig, speciellt då du verkar ha övergivit mig totalt. Uppskattade dina kommentarer faktiskt, och jag saknar dom…

  1. Anita Avatar

   Fann inget bland skräpposten, tack för att du tog dig tid att skriva och kopiera. Det är alltid lika frustrerande när det händer och det sker inte bara här på wordpress.
   Deltog 2016, 2017 hoppade jag av halva vägen och nu tänkte jag prova på igen för att få lite inspiration att fotografera.
   Du behöver inte alls tänka på att kommentera varken här eller i min andra blogg. Gör som du känner, du har ju så många som du följer och det är inte alltid tiden räcker till även om kommentarer alltid är uppskattat att få. …och naturligtvis att ge.

 5. exploringcolour Avatar

  Your light photos above are very striking, they’re fabulous studies in light and shade, and shape. Love them. Your new blog is awesome, just loved the cat with the green eyes in the cactus. Guess what.. I’ve also just put a new site online at https://dancinginthecurrent.wordpress.com/ Wishing you all the best for 2019 and looking forward to seeing more fascinating photos at both of your sites!

  1. Anita Avatar

   Thank you so much Liz for your kind comment!!! I’ll check out your new site. Wishing you a great year 2019!!

 6. http://bosseliden.wordpress.com Avatar

  Tuff lykta. Det är kul att leka med skuggor. Din header är riktigt läcker.
  M v h från en annan ö

  1. Anita Avatar

   Tack för besök och kommentar Bosse. Skuggor är kul, headern valde jag för färgernas skull då inlägget saknade just färg.

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d