10 replies to “Same same…

 1. Klickade precis iväg min kommentar till dig. Å som vanligt för WordPress som hatar blogspot har den troligen hamnat i din skräppost. Men jag har lärt mig läxan – den hårda vägen. Jag kopierade den innan jag skickade iväg den. Så här kommer den igen:-)

  Same, same vet jag inte om det är;-) Men jag får väl ändå gratulera dig till dina 10 grader. Jo, jag vet att det känns som nollgradigt vid Medelhavet;-) Men du skulle nog ändå inte byta ut dina kyliga 10 grader mot mina noll grader och is, där broddar behövs. Ja, du kanske undrar vad broddar är för nåt. Hoppas du har glömt;-)

  Så du gör som Anette och hoppar på 365 photos igen. Jättekul. Minns att du deltog i utmaningen för några år sedan. Å självklart kommer du att klara den. Undrar om jag klara av att kommentera på två bloggar hos dig, speciellt då du verkar ha övergivit mig totalt. Uppskattade dina kommentarer faktiskt, och jag saknar dom…

  Liked by 1 person

  1. Fann inget bland skräpposten, tack för att du tog dig tid att skriva och kopiera. Det är alltid lika frustrerande när det händer och det sker inte bara här på wordpress.
   Deltog 2016, 2017 hoppade jag av halva vägen och nu tänkte jag prova på igen för att få lite inspiration att fotografera.
   Du behöver inte alls tänka på att kommentera varken här eller i min andra blogg. Gör som du känner, du har ju så många som du följer och det är inte alltid tiden räcker till även om kommentarer alltid är uppskattat att få. …och naturligtvis att ge.

   Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star