10 replies to “Same same…

  1. Thank you kindly Marie. There is a Like button, strange that you could not see it. I’ll check if something has gone wrong.

 1. Klickade precis iväg min kommentar till dig. Å som vanligt för WordPress som hatar blogspot har den troligen hamnat i din skräppost. Men jag har lärt mig läxan – den hårda vägen. Jag kopierade den innan jag skickade iväg den. Så här kommer den igen:-)

  Same, same vet jag inte om det är;-) Men jag får väl ändå gratulera dig till dina 10 grader. Jo, jag vet att det känns som nollgradigt vid Medelhavet;-) Men du skulle nog ändå inte byta ut dina kyliga 10 grader mot mina noll grader och is, där broddar behövs. Ja, du kanske undrar vad broddar är för nåt. Hoppas du har glömt;-)

  Så du gör som Anette och hoppar på 365 photos igen. Jättekul. Minns att du deltog i utmaningen för några år sedan. Å självklart kommer du att klara den. Undrar om jag klara av att kommentera på två bloggar hos dig, speciellt då du verkar ha övergivit mig totalt. Uppskattade dina kommentarer faktiskt, och jag saknar dom…

  1. Fann inget bland skräpposten, tack för att du tog dig tid att skriva och kopiera. Det är alltid lika frustrerande när det händer och det sker inte bara här på wordpress.
   Deltog 2016, 2017 hoppade jag av halva vägen och nu tänkte jag prova på igen för att få lite inspiration att fotografera.
   Du behöver inte alls tänka på att kommentera varken här eller i min andra blogg. Gör som du känner, du har ju så många som du följer och det är inte alltid tiden räcker till även om kommentarer alltid är uppskattat att få. …och naturligtvis att ge.

 2. Your light photos above are very striking, they’re fabulous studies in light and shade, and shape. Love them. Your new blog is awesome, just loved the cat with the green eyes in the cactus. Guess what.. I’ve also just put a new site online at https://dancinginthecurrent.wordpress.com/ Wishing you all the best for 2019 and looking forward to seeing more fascinating photos at both of your sites!

  1. Tack för besök och kommentar Bosse. Skuggor är kul, headern valde jag för färgernas skull då inlägget saknade just färg.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star