20 replies to “Fisherman..

 1. Wow så vacker och talande bild Anki! Det är toppen att du fotade just detta, man skulle ju veta vem som är konstnären bakom detta vackra alster 🙂

  1. Hmm.. Anita var namnet men det spelar mindre roll. Lätt att blanda ihop, jag vet 🙂 Fick jobba för att fotografera det där, Fanny drog hela tiden i kopplet hit o dit samtidigt som kameran bråkade. Hahaa.. men det var det värt för jag tycker precis som du.

    1. Det är inte alltid så lätt att hålla reda på. Har minst två Annika och jag försöker alltid komma ihåg att du stavar med c. 😀

 2. Fiskat har jag gjort i många år men aldrig fått Någon kärlek på kroken. Bara fiskar 😊. Bilden är underbar.
  Idag när vi gick upp var det flera cm snö och jag fick en chock. Sen har det regnat och snöat hela dagen. Minton tyckte inte det var så kul så han har legat i sängen och sovit.
  Hoppas det blir bättre i morgon då jag skall köra till Ljungby och hämta lite betongfigurer som jag skall måla.
  Ha en fin onsdag.

  1. Har själv aldrig fiskat men av någon underlig anledning fick jag maken på kroken år 1990, än idag vid min sida 💕 Hoppas du kom iväg som planerat och kunde hämta dina figurer. Ser fram emot att se dem när du målat dem 🙂 Tack snälla Anki för din kommentar.

 3. Underbar grafitti. Din bild säger mer än tusen ord.
  Det var länge sedan jag fiskade i de vattnen, men fiskelyckan var goD när jag fiskade Där.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star