20 replies to “Fisherman..

  1. Hmm.. Anita var namnet men det spelar mindre roll. Lätt att blanda ihop, jag vet 🙂 Fick jobba för att fotografera det där, Fanny drog hela tiden i kopplet hit o dit samtidigt som kameran bråkade. Hahaa.. men det var det värt för jag tycker precis som du.

   Liked by 1 person

 1. Fiskat har jag gjort i många år men aldrig fått Någon kärlek på kroken. Bara fiskar 😊. Bilden är underbar.
  Idag när vi gick upp var det flera cm snö och jag fick en chock. Sen har det regnat och snöat hela dagen. Minton tyckte inte det var så kul så han har legat i sängen och sovit.
  Hoppas det blir bättre i morgon då jag skall köra till Ljungby och hämta lite betongfigurer som jag skall måla.
  Ha en fin onsdag.

  Liked by 1 person

  1. Har själv aldrig fiskat men av någon underlig anledning fick jag maken på kroken år 1990, än idag vid min sida 💕 Hoppas du kom iväg som planerat och kunde hämta dina figurer. Ser fram emot att se dem när du målat dem 🙂 Tack snälla Anki för din kommentar.

   Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star