18 replies to “Hide & Seek

  1. Tusen tack Kristallina och tack detsamma. Idag ska vi på utflykt så Fanny får springa hur mycket hon vill i det vackra vädret. ☀️ ..medan jag fotar 📷 🙂

   Liked by 1 person

 1. Hahaha! Spontant tänkte jag att Fanny är precis som ett litet barn som älskar “hide and seek”. Å det är precis vad Fanny gör verkar det som. Andra bilden är såklart en höjdare som alltid hos dig. Men personligen gillar jag försa bilden bäst. För där verkar hon fundera på hur hon ska gömma sig för matte och hennes foto på bloggen;-)

  Svar: Låter himla spännande med Andalusien. Å dit kan ni ju ta med Fanny med rätt vaccinationsintyg med mera. Hoppas du berättar mera om ert omvälvande beslut. Ni kanske flyttar dit eller…;-)

  Liked by 1 person

  1. Tack Beate! Det ska bli spännande, har inte varit i Spanien på 20 år! Nej, Fanny följer inte med den här gången utan får vara hos Charlene igen. Vi kommer mest åka runt och spana och ta reda på fakta. Ja, vi har bestämt oss för att lämna Malta så snart vi sålt våra lägenheter. Nu räcker det, efter 19 år här på ön 🙂

   Like

 2. De hör ihop, bilderna på Fanny, men ja, den där hon nästan har försvunnit är underbar. Jag har sett bilder på rådjur som liknar den. Väldigt fina Fannybilder!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star