18 replies to “Hide & Seek

 1. Håller med dig. Andra bilden är helt underbar. Grässtrån är i fokus och den bilden säger verkligen: Hitta mig, jag syns ju knappt. Ha en trevlig söndag!

  1. Tusen tack Kristallina och tack detsamma. Idag ska vi på utflykt så Fanny får springa hur mycket hon vill i det vackra vädret. ☀️ ..medan jag fotar 📷 🙂

 2. Hahaha! Spontant tänkte jag att Fanny är precis som ett litet barn som älskar “hide and seek”. Å det är precis vad Fanny gör verkar det som. Andra bilden är såklart en höjdare som alltid hos dig. Men personligen gillar jag försa bilden bäst. För där verkar hon fundera på hur hon ska gömma sig för matte och hennes foto på bloggen;-)

  Svar: Låter himla spännande med Andalusien. Å dit kan ni ju ta med Fanny med rätt vaccinationsintyg med mera. Hoppas du berättar mera om ert omvälvande beslut. Ni kanske flyttar dit eller…;-)

  1. Tack Beate! Det ska bli spännande, har inte varit i Spanien på 20 år! Nej, Fanny följer inte med den här gången utan får vara hos Charlene igen. Vi kommer mest åka runt och spana och ta reda på fakta. Ja, vi har bestämt oss för att lämna Malta så snart vi sålt våra lägenheter. Nu räcker det, efter 19 år här på ön 🙂

 3. Ja jag instämmer.
  Det där med oskärpa och skärpa – det intresserar och tilltalar mig.
  Här får man nästan fantisera om vad det är man verkligen ser.

 4. De hör ihop, bilderna på Fanny, men ja, den där hon nästan har försvunnit är underbar. Jag har sett bilder på rådjur som liknar den. Väldigt fina Fannybilder!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star