Macro Monday

The butterflies above are from my archive and I believe they were all photographed in Borneo’s rainforest some years ago. Maybe someone out there knows what kind of butterflies these are?Yesterday I saw this tiny dragonfly here in Malta but the beauty flew away too fast.
Without my macro lens this time but at least I got a fairly good close up.
Sunshine’s Macro Monday

28 replies to “Macro Monday

 1. Vilka exotiska skönheter, i dubbel bemärkelse. Har aldrig sett liknade fjärilar, de är sååååå vackra. Googlade lite och fick lära mig att det finns fler än 2 000 olika fjärilar i Borneo/Malaysia. Och då hittade jag inte ens dina bland bilderna. Fantastiska makron!
  Trollsländor har jag ju sett även här, men aldrig en som är så liten och genomskinlig.

  1. Åhh.. tusen tack Beate. Sorry att det inte blev några skyltar hos mig igår. Hade bilderna men inte tiden. Får bli nästa söndag istället 🙂

 2. Hej Anita! Hoppas allt är bra med dig! Är ni kvar på Malta?
  Bilderna är fantastiska! Svårt att komma nära fjärilar ju!
  Må så gott, Kram!

  1. Hej och tack för både besök och kommentar! Ja, vi är kvar här på Malta man planerar att flytta så snart vi sålt vår lägenhet. Har snart bott här i 20 år, nu räcker det. Fast vi flyttar inte hem till Sverige 😁

  1. I believe there are some moths. Thanks a lot for your kind comment Ranjit and of course for the links. I really wish I could travel back to Borneo soon. There are so much to explore in the rainforest and especially in Sarawak were we usually stay.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star