Skyltsöndag

Då var det söndag och dags att skylta igen. Här är en blandning från förra helgens utflykt till fiskebyn Marsaxlokk här på Malta samt lite annat smått och gott. Den övre har anknytning till den sista. Enjoy! Den här var väl fin!

Har man hund så har man. Voff, voff…🐕 I en fiskeby erbjuds naturligtvis färsk fisk. Fast vi tyckte det var lite för dyrt och tillagade fisk hemma istället.San Gwakkin?? Men en Skylt är det och de så typiska Malta-färgerna. En tygpåse som förhoppningsvis leder till ett gott skratt… Kunde inte undgå att lägga märke till alla män som plötsligt gick omkring och bar på svenska flaggans färger. Helt fantastiskt att så många tagit flyget hit för att se fotbollsmatchen mellan Malta-Sverige. Vilken entusiasm! Vädret har dessutom varit strålande med upp till 27+ vilket inte framgår på bilden, men en skylt ser ni iallafall.

Alla kan vara med och skylta på söndagar, BP håller i trådarna.
Länk till övriga deltagare.

11 replies to “Skyltsöndag

 1. Spännande att landa på Malta en stund för att se på skyltar men också på svenskar som hejar på fotbollen!
  Jag har förstått att fiskrätter överlag har blivit dyrare de senaste åren, p.g.a. att det inte finns lika mycket fisk som tidigare. Om det stämmer vet jag inte, men vi som ofta är på Madeira och gärna äter fisk, gör detsamma som ni , tillreder fisken hemma på grund av att priserna har stigit.
  Ha det bra på din ö !
  Hälsar Karin på sin ö Åland.

   1. Tack själv Anita!
    Jadå, jag har en blogg som du hittar på Pettasblogg.blogspot.com
    Välkommen! 🙂

 2. Den första hundskylten var ju bara för söt och jag vet många som anammar budskapet!
  Många fina skyltar, maltafärgerna är underbara.
  Fina sportskyltar för dem som gillar det!
  Kram 😀

 3. Vilka härliga skyltar! Första skylten är ju såååå söt, och den andra skylten uppskattar Fanny säkert;-)
  Såg såklart fotbollsmatchen på tv och tänkte på dig. Undrade till och med om du kanske tittade på matchen, men sedan kom jag ju på att du inte är så värst fotbollsintresserad;-)
  Båten rär ju sååå läcker, och det är alltid (precis rätt) tid för ett skratt, vilket jag definitivt fick när jag läste den “Dog friendly dining”-skylten.
  Maträtterna är dyra tycker jag, förutom fisksoppan då, som var extremt prisvärd.
  Tusen tack Anita för ett härligt skyltinlägg och länken:-)

  1. Tack för det Steve!!! Är som du vet inte road av fotboll men så vitt jag vet har Malta aldrig slagit Sverige. Dessutom uppskattar jag mycket att det finns sporter av alla dess sorter som förenar, roar och engagerar så många människor.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star