19 replies to “Flower of The Day

  1. Du kommer troligen inte tro mig nu, men det är faktiskt sant. När jag såg rubriken “Flower of the day” tänkte jag: – Anita kommer att visa blommor med regndroppar. Å det är precis vad du gjorde. I mitt nästa liv blir jag en modern version av Sherlock Holmes;-)
    Regn är ingen höjdare, men regndroppar på blommor och blad är otroligt fotogeniska tycker jag, vilket du bevisar med dina bilder.
    Hoppas att det slutar regna snart hos dig, för på en ö som Malta känns det ju liksom helt fel, trots att det var 21 grader såg jag på väderappen. Här var det strålande solsken, 4 grader, men det blåste. Så jag kände mig som en stelfrusen pinne ute idag;-)

    Liked by 1 person

  2. Vackra bilder på en blomma som jag känner igen från tidigare hos dig, tror jag. Hos oss var oktober lite novemberliknande så det blir kanske till slut för mycket november.

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star