19 replies to “Flower of The Day

  1. Du kommer troligen inte tro mig nu, men det är faktiskt sant. När jag såg rubriken “Flower of the day” tänkte jag: – Anita kommer att visa blommor med regndroppar. Å det är precis vad du gjorde. I mitt nästa liv blir jag en modern version av Sherlock Holmes;-)
    Regn är ingen höjdare, men regndroppar på blommor och blad är otroligt fotogeniska tycker jag, vilket du bevisar med dina bilder.
    Hoppas att det slutar regna snart hos dig, för på en ö som Malta känns det ju liksom helt fel, trots att det var 21 grader såg jag på väderappen. Här var det strålande solsken, 4 grader, men det blåste. Så jag kände mig som en stelfrusen pinne ute idag;-)

  2. Såå vackra blommor! Regndroppar och blommor är en härlig kombo! -2 just nu och klart, så det blir nog ytterligare en solig dag 🙂

  3. Väldigt vackra blommor. Gillar också färgen i mitten och regndropparna gör allt ännu vackrare. Hoppas november har hört din önskan. Jag ansluter mig 😀

  4. Vackra bilder på en blomma som jag känner igen från tidigare hos dig, tror jag. Hos oss var oktober lite novemberliknande så det blir kanske till slut för mycket november.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star