Welcome November

Typically November, the sky is gray, it’s thundering and it’s raining again.
Days like these we need both color and flowers and not to forget, a happy mind. Susan’s Flowers on Fridays # 13. 
Cee’s Photo Challenge.

22 replies to “Welcome November

  1. Idag var helt fantastiskt! Kändes som vår, 22+ och det riktigt svärmade av fjärilar och sländor bland ett hav av gula blommor i Ta Qali. Fast nu har jag mer än 200 bilder att sortera. 😉
   Tack för din kommentar Svante.

   Liked by 1 person

 1. Att välkomna årets mörkaste månad med så fina och färgglada bilder gör ju att man piggas upp automatiskt, åtminstone jag:-) Å citatet sitter klockrent – det gäller verkligen att upprätthålla ett glatt och positivt sinne!

  Liked by 1 person

  1. Hade jag med ett citat här? Brukar ju ha det men kände att det kanske blev lite för många. Fast jag gillar citat, så länge de är tänkvärda och kloka. Idag kändes inte som att jag befann mig i årets mörkaste månad. Oj, vilken dag vi haft i Ta Qali 🦋🌸🐝🐞 ☀️

   Like

 2. November inleddes med en solig dag men sen körde vi in i dimman när vi kom hemöver, på hemväg från torpet. Nu behövs lite gott mod och glad blir man av dina vackra färgbilder. Den sista fjärilen, det ståtliga påfågelögat, släppte jag ut häromdagen, hur den hade kommit in i torpet förstår jag inte.

  Liked by 1 person

  1. Här har vi haft en helt fantastisk dag i Ta Qali. Kändes precis som om våren redan kommit. Såg mängder av fjärilar, sländor och vackra blommor. Ena dagen regn och rusk för att den övergå till sol och blå himmel. Så här är det fram till jul, sen brukar vädret vara mindre kul. Tack för din fina kommentar!

   Liked by 1 person

 3. Tack för den värmande bilden Anita! Här har vintern börjat tala, -2 – 3 grader, igår gick jag med mina fyrbenta en blöt promenad i 2-3 + grader i alla fall. Grått, dimmigt men bilderna blev bra ändå 😉

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star