The Power of Flowers & Color

It feels like my last post was a bit too depressing so I decided to add some happy color in a new post instead. My colorful bougainvillea is still blooming on our terrace…

…and the color splash that is barely visible in the top image is the color of Fanny’s new coat.If dogs could smile she would do it and if dogs could talk she would tell that she is a happy one.


Publicerat

i

,

Comments

16 responses to “The Power of Flowers & Color”

 1. Minton Avatar

  En fantastisk blomma som var min mors favorit. Fanny är så fin.

  1. Anita Avatar

   Även min favorit, både blomma och vovve 😉

 2. Kristallina Avatar

  Så fin med Fanny bakom busken. Man kunde tro det är blommor. Ingen risk att ni kan tappa bort henne. Hon syns säkert från långt håll. Vilken snygg lite tjej!
  Underbara makron på blomman. Här finns ingen färg alls i naturen längre.

  1. Anita Avatar

   Tack så jättemycket för din fina kommentar Kristallina.

 3. bpz3 Avatar

  Tyckte väl att jag såg Fanny gömt bakom bougainvillean, som förresten är i min favo färg.
  Absolut älskar Fannys fluorescerande “hoodie”. Så himla läckert (trots att “jackan” är rosa;-) Är det så kallt på Malta att hon behöver vinterkläder? Det roliga är faktiskt att hon verkar gilla “hoodien”, för många hundar tycker ju inte om “ytterkläder”.

  1. Anita Avatar

   När det regnar och är 15 grader då vägrar Fanny att gå ut. Hon verkar gilla “jackan” och det gör jag också. Trodde aldrig att jag skulle köpa kläder till min hund men gör den nytta så är det bra. Har sett att de säljer små “skor” också men där går nog gränsen 😉

 4. Anki Avatar

  Underbara bilder … härlig färg på Fannys fina jacka … hon är lika läcker som blomman i samma färg! Trodde faktiskt inte det behövdes några hundkläder på Malta … men hon passar fint i den och hon ser då både glad och nöjd ut! Sanna ord!
  Ha en fin dag!

  1. Anita Avatar

   Fanny är lika frusen av sig som jag. Att jag skulle köpa kläder till min hund trodde jag aldrig men hon behöver liksom vi hålla värmen när det regnar och är runt 15+. Hon verkar inte ha något emot jackan och det känns bra. Tack för din kommentar Anki! 😀

 5. sussiejoh65 Avatar

  Härliga bilder!

  1. Anita Avatar

   Tack så mycket 🙂

 6. ogamotoga Avatar
  ogamotoga

  Åh så fin Fanny är i den färgen, så söt. <3

  1. Anita Avatar

   🐕 💖

 7. Susanne Avatar

  Så fina bilder och ljuvliga motiv! En blomma som får mig att tänka ännu mer på min bortgångna mamma… Kan se henne posera framför en stor bougainville under en av alla hennes resor hon hann med i livet <3
  Just den bilden hade vi med på hennes begravning…
  Tänker på henne extra mycket när jag själv träffar på den vackra växten i verkligheten eller på bild!
  Tack <3

  1. Anita Avatar

   Tack för din fina kommentar.

 8. Jag Avatar

  Haha, vid första titten trodde jag att det var blommor som skymtade där bakom trädet. Häftig färg på Fannys höstdress, hon syns verkligen! Fin och rolig fotoserie på naturens vackraste skapelser.

  1. Anita Avatar

   Tack snälla!

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: