Flower of The Day

“Look deep into nature and then you will understand everything better”
– Albert Einstein
“It you truly love nature you will find beauty everywhere”
– Vincent Van Gogh “Time spent in nature heals your body, mind & spirit”
– Katrina Mayer –

Sarawak Orchid Garden, Kuching – December 2019.

Susan’s Flowers on Fridays
Cee’s Photo Challenge.

29 replies to “Flower of The Day

 1. Underbara orkidébilder! Är det alltså en hel trädgård full av dem? Jag har en liknande men den är röd. Och citaten stämmer verkligen.

  1. Ser att jag missat inte bara dig utan en till här. Tack för din indikation och framförallt tack för din kommentar. Ja, det är en hel trädgård med olika arter av orkideér, helt fantastiskt att gå runt där med kameran och kostar något gör det inte heller.

 2. Jag älskar orkidéer, de är sagoomspunna, mystiska, läkande – för mig. Har några jag vårdar ömt och de blommar om och om igen.
  SÅ vackra bilder! Vill önska dig en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År 2020!
  Kram, Gerd <3

 3. Finns de några vackrare blommor än orkidéer. Tycker faktiskt inte det. De är nästan sensuella och bara man tittar på dom kan man låta tankarna och fantasin flöda.
  Önskade mig att jag hade gröna fingrar. De få gånger jag fått orkidéer i present dog dom efter max fem dagar. Så nuförtiden nöjer jag med att njuta av dina bilder och citaten:-)

   1. Inte lätt med många följare. Ibland känns det som ett halvtidsjobb. Dessutom är jag inte hemma på kvällen 2-3 dagar i veckan och jag sitter bara här på kvällarna.
    The real life går alltid först.

 4. Jag retar mig på mina “felstavningar”. Det slinker ofta med en bokstav extra för mig. Att skriva med bara en hand har sina sidor. Så här ska det förstås vara: Snyggingar! Visst har naturen en vidunderlig inverkan på oss människor.

 5. Svar: Stort tack för dina julönskningar:-) Önskar dig och din man också en riktigt God Jul och ett 2020, som bjuder er på nåt riktigt positivt, nåt som ni önskar er! Ge en julkram till Fanny också!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star