Black & White Photography – 6

The above pictures are from the square along Sarawak River in Kuching. Every afternoon, both young and old can be seen playing with each other, many of them blowing soap bubbles, just for fun.This skilled lady I saw in Valletta here in Malta the other day. Guess why she’s looking down.Concentration! She really knew how to handle her little puppet on a string.Back to the square in Kuching. This little girl seems to be looking for someone.

Finally, Fanny and I at home yesterday evening. Fanny did not like to wear a Santa hat, I can understand that. It’s much more fun to try to bite it into small pieces and so she did. It was cheap and it was Christmas Eve.

As usual, I also show my pictures in color. This time, I prefer to see all these images in color, except one. Guess which one..

Susan’s Black and White on Wednesdays

14 replies to “Black & White Photography – 6

 1. Fantastiska bilder i svartvitt, och det är roligt att du dessutom lägger upp färgbilderna 🙂 Jag tycker att människor gör sig väldigt bra i svartvitt, snyggt fotat. Tack för ditt fina bidrag! God fortsättning!

 2. Ja, di gatufotografering är som vanligt i en klass för sig. Den svartvita bilden på tjejen med marionettdockan är helt fantastisk. Å vilken glädje i fotot med de tre systrarna som leker med såpbubblorna.

  Å vilken snygging på dina selfies – eller om det var maken som tog bilderna;-) Skrattade gott åt dina små tomtar i håret, men mest åt Fanny som föredrog att bita sönder tomteluvan istället för att bära den. Jag menar, hon har ju rätt. Hon är ju faktiskt tjej, och hon har dessutom ganska så stora öron som är liksom i vägen – hahaha!

  God fortsättning Anita!

 3. Snygga foton både i färg och i svartvitt! Av de svartvita är favoriterna den ensamma flickan som ser ut att titta efter något speciellt … och tjejen med marionettkatten!
  Härliga bilder på dig och Fanny – vilka roliga tomtar du har på huvudet … och jag förstår också hur Fanny tänker där – underbara Fanny!
  God fortsättning på helgen!

 4. Jättefina bilder med Fanny och dig 😀 Förstår också att det var roligare att tugga på tomteluvan än att ha den på huvudet.
  Tror att det är den lilla tjejen som du tycker bättre om i svartvitt. Det gör jag. Ha en trevlig kväll!

 5. Very nice post Anita and I love seeing both b&w and colour versions. The sense of wonder you’ve captured on the kids faces is adorable. And the puppet and puppeteer are really interesting. Great set of photos!

 6. Härlig lekfull bildserie! Jag känner igen den här bubbelplatsen, du har visat bilder därifrån tidigare. Vilken fantastisk marionett – en katt som spelar fiol! Gillar verkligen bilderna av både henne och katten, toppen!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star