26 replies to “The Lost Keys

 1. Ett riktigt konstverk, som en färgglad skulptur. Ingen dum idé att kila fast nycklarna i en spricka i en trästubbe, men nycklarnas ägare verkar inte ha saknat dom. Ett riktigt läckert konstverk:-)

  Liked by 1 person

 2. Läckra bilder på något förlorat. Här ser man hur små förändringar kan förändra en hel del i bilden, du har petat på dem för att få olika effekt. Båda bilderna är snygga, vad man föredrar är en smaksak.

  Liked by 1 person

  1. Tack snälla! Ja, jag petade lite och tog också bort där blå plastbrickan som syns på den övre bilden. Tyckte den störde och den undre känns därför bättre. Fast det är ingen som har kommenterat skillnaden vilket jag tyckte var lite intressant.

   Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star