Distance

Sematan Beach, Sarawak, Borneo, Malaysia.

Comments

11 responses to “Distance”

 1. Photos by Jez Avatar

  Wow, great shot, Anita 👏

  1. Anita Avatar

   Thank you Jez!!

 2. bpz3 Avatar

  Ja, vilka shots!
  På första bilden ser jag långt, långt bort en liten prick på stranden. Å i det andra fotot möts stranden, vattnet och molnen/himlen “in the distance” och blir nästan ett med varandra. Än en gång – helt otroliga bilder:-)

  PS. Har ju sagt det tusentals gånger förut – varför kontaktar du inte bildbyråer och erbjuder dina foton. Jag menar du kommer inte tjäna stora pengar på det, men åtminstone får fler än “bara” dina bloggläsare njuta av dina bilder. DS.

  1. Anita Avatar

   Det är en otroligt vacker plats som jag inte fattar att vi missat tidigare när vi varit i Kuching. Ett par timmar med bil så kommer man hit, stranden är milslång och när vi var där var det lågvatten så man kunde gå flera hundra meter ut mot havet som annars ligger under vattenytan. Inga stora hotell komplex, bara små enkla lodger. Genuint och helt underbart. Tack snälla för din kommentar Beate.

 3. Maddy Avatar

  Lovely photos!

  1. Anita Avatar

   Thank you Maddy!! It is an amazing unexplored beach, not far away from Kuching in Borneo.

 4. annicaaktiv Avatar

  Åh vilken härlig strand! Där skulle jag vilja springa barfota med en kamera runt halsen, vilken lycka 🙂

  1. Anita Avatar

   Ja, den stranden är verkligen helt underbar. Tack för din kommentar Annica.

 5. Christer Trogstam Avatar

  Oj! oändligt vackert!

  1. Anita Avatar

   Tack så mycket Krister, det är en helt underbar plats.

 6. Jag Avatar

  Ooohhh!

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: