11 thoughts on “Distance

 1. Ja, vilka shots!
  På första bilden ser jag långt, långt bort en liten prick på stranden. Å i det andra fotot möts stranden, vattnet och molnen/himlen “in the distance” och blir nästan ett med varandra. Än en gång – helt otroliga bilder:-)

  PS. Har ju sagt det tusentals gånger förut – varför kontaktar du inte bildbyråer och erbjuder dina foton. Jag menar du kommer inte tjäna stora pengar på det, men åtminstone får fler än “bara” dina bloggläsare njuta av dina bilder. DS.

  Liked by 1 person

  1. Det är en otroligt vacker plats som jag inte fattar att vi missat tidigare när vi varit i Kuching. Ett par timmar med bil så kommer man hit, stranden är milslång och när vi var där var det lågvatten så man kunde gå flera hundra meter ut mot havet som annars ligger under vattenytan. Inga stora hotell komplex, bara små enkla lodger. Genuint och helt underbart. Tack snälla för din kommentar Beate.

   Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s