15 replies to “The tree..

  1. Så fint du har “lekt” med bilden. Du har inte bara spegelvänt den utan också färgsatt bakgrunden i olika nyanser av brunt och orange. Min favo är den första bilden, och jag gillar båda foton bättre i färg än i svartvitt. Men för det mesta föredrar jag ju originalen.

    PS. Visst är det aningen korkat att blogspot leker med bussar, trafikljus och övergångsställen med mera för att en läsare ska verifiera sig. Konstigt nog sker det bara för besökare från WordPress och Blogg.se när de kommenerar sällan. Kommenterar man dagligen så skipper blogspot den idiotiska verifieringen. Och “blogspottare emellan” behöver man inte alls ange att man inte är en robot. Så himla korkat! Men tusen tack att du utsatte dig för hjärnjympan och kommenterade gårdagens inlägg:-) DS.

    Liked by 1 person

  2. Wow, så vackert, jag gillar värmen i den första bilden, och dessutom är det en härlig färg och fint ljus, såå snyggt! Säger som Kristallina; det är kul att kunna jämföra, men det var svårt att välja… min favorit blir första bilden i det här inlägget 🙂

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star