15 thoughts on “Flower of The Day

 1. Snacka om perfekt camouflage. Det lär lilla biet smälte in så bra att jag fick titta två gånger för att se att det inte var en del av blomman.
  Å citatet är ju såååå sant.
  Önskar dig en riktigt fin helg!

  Liked by 1 person

 2. Vacker blomma och vackra foton. Ett sant citat men det är ändå inte så lätt att tänka på problem man inte har medan man kämpar med de problemen man har. 😀 Ha en problemfri och trevlig söndag!

  Liked by 1 person

  1. Tycker inte att din roman alls är urkass. Däremot har jag tillfälligt kommit av mig när det gäller läsning och ser fram emot den dramatiska upplösningen som jag INTE kommer att läsa innan jag hunnit läsa ända dit! Ha en fin söndag Freja!!!

   Like

 3. Något ledset över de här blombilderna, blommans tid är snart över. En trogen besökare har hittat dit. Den är speciell, blomman, med de fina ränderna, men trött så trött.

  Liked by 1 person

  1. Känner inte riktigt likadant, kanske för att det är en blomma som syns lite överallt nu här på Malta och jag har aldrig tänkt på den som varken ledsen eller trött, den blommar ju för fullt och jag tycker den både strålar och är vacker. Så olika kan man känna inför en bild. Roligt och intressant. Tack för din kommentar Jag.

   Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s