White Beauty

“White has it all, its beauty is absolute, it’s the perfect harmony”
– Coco Chanel“For those colours you which to be beautiful, always first prepare a pure white ground”
-Leonardo da Vinci“If peace of mind considered as pure as white colour then I know why it’s my favorite color”
– Rubeena Khan.
“Let the beauty of what you love be what you do”
– Rumi

36 thoughts on “White Beauty

 1. And white is difficult to photograph well but you’ve nailed it Anita! I love the extreme close-up with the chocolate-coloured anthers 🙂

  1. Tusen tack snälla och många kramar från oss också.

   Ska berätta en hemlighet, vi har bestämt oss för att para Fanny, hon kommer förmodligen att börja löpa i augusti.
   Känns väldigt spännande, om det nu blir något. Framtiden får utvisa men vi har hittat en renrasig baseni hos en uppfödare här på Malta.

  1. Tack snälla Kristallina för din fina kommentar. Själv tycker jag att färgen röd är svår att fotografera, den smälter ihop på något underligt vis och jag lyckas sällan få någon bra bild på mina röda pelargoner.

 2. Helt fantastiska bilder och verkligen passande citat! Har förstått att vitt är en av de svåraste färger att fotografera, då färgen alltid suddas ut på nåt sätt. Men det gör det då verkligen inte hos dig. Har också läst att man ska alltid använda blixt när man fotar vitt, även i dagsljus. Använde du blixt?

  PS.Hemligheten du avslöjade i en kommentar var en rejäl överraskning. Det ska bli hur spännande som helst att se dina bilder sedan:-) DS.

  1. Tusen tack snälla för din fina kommentar. Nej, jag använder så gott som aldrig blixt av den enkla orsaken att jag inte riktigt behärskar det.
   Ja, gissa om det känns spännande och jag hoppas verkligen att det blir av. Fast jag vet att det krävs en hel del och jag har mycket som jag måste lära och förbereda. Som tur är har jag fortfarande kontakt med den uppfödare där vi köpte Fanny i Sverige. Hon är villig att vara så behjälplig hon kan. Ja, många bilder lär det bli, om jag nu får någon tid över vill säga. Haha…. 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this: