37 replies to “Today’s Beauty

 1. Så vacker blomma 🙂 Och så fina bilder!
  Vet du vad den heter? Ser ut som den blomman som dom ofta använde som dekoration på Mauritius. Man kunde se en tygvariant på små gosedjur och andra souvenirer. Vita blommor är så vackra <3

  1. Tack Susanne för din fina kommentar. Blomman finns på stora träd i tropikerna och doftar ljuvligt. Kommer dessvärre inte på vad den heter.

  1. Tack snälla Anki!
   Har inte fått tid över att besöka varken dig eller andra men hoppas komma ikapp snart. Fanny har redan börjat löpa och det är fullt upp här hemma inför parning och planering.

  1. Tack Svante! Det är en blomma som finns träd i tropikerna och den doftar ljuvligt. Kan bara inte komma på vad den heter.

  1. Tack snälla Anki ❤
   Här hemma har vi det lite stressigt just nu eftersom Fanny börjat löpa tidigare än vi trodde. Mycket att planera och tänka på, känner mig lite förvirrad men det kommer säkert att gå bra. I morse fick hon träffa sin “kavaljer” men hon var helt ur gängorna och brydde sig inte mycket om Ace som i sin tur var väldigt intresserad. Vi ska träffas igen på tisdag och förhoppningsvis är Fanny i bättre form då. Kramar!!!!!!

 2. Blomman är så perfekt att jag nästan trodde att det var en plastblomma, men jag vet ju att det är en i högsta grad levande skönhet på Malta:-)

  1. Kunde ju vara en plastblomma men det är det inte som tur är, vi har nog med plast 😉
   Tror det är en Magnolia och att bilderna är från Asien, Malaysia. Minns inte, hittade dem i mitt arkiv. Tack för dina rader Beate!

  1. Thank you Nuno! And I wish a great week!

   I visited you site and read your last post but when I wrote my comment I couldn’t find any send button. 😕 So I give my comment here instead.
   Great post Nuno!! I’m also a Canon user and has been so since my interest in photography began in 2011. I still have a lot to learn and looking forward to your next post.
   Take care & Greetings from Malta!

   1. You’re welcome!
    Really?! Are you trying by mobile phone or browswer (computer)? I’ve tried, but it’s working with me, appears the button to send the comment.
    Try it again. 🙂

    PS:
    Thank you for your feedback. I’m already preparing the other posts. 😀
    Take care too 😀

 3. Visst är den en skönhet 🙂 Har sett och fotograferat den i Grekland. Gillar den första bilden bäst. Bakgrunden är lite lugnare på den 🙂

 4. Nice capture Anita. In India it is called as “Chafa”. It is very fragrant and is loved by the girls and us used as flower offering to deities in temples.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star