Make Life Beautiful

“A good life is a collection of happy moments”
-Denis Waitley“Don’t cry over the past, it’s gone. Don’t stress about the future, it hasn’t arrived.
Live in the present and make it beautiful”
– Unknown
Cee’s Photo Challenge Flower of The Day

And for those who may be curious about Fanny’s pregnancy.

Fanny is always curious about what’s in the bag when dad comes home from the store.
She is curious about everything.

She gave birth to six puppies last Sunday night.
Everyone’s fine, more to come…🐕🐕🐕🐕🐕🐕

39 replies to “Make Life Beautiful

  1. Tack så jättemycket Anki! Fanny är helt fantastisk när det gäller att ta hand om sina valpar. Visserligen känns det lite oroligt nu de första dagarna när de är som skörast, alla ska ju få plats vid “matbordet” 😀
   Kramar från oss!

   Liked by 1 person

 1. 6 valpar:-) Det var bra gjort! Så skönt att höra att allt gick bra. Ser verkligen fram emot en bildkavalkad på the puppies. Gissar att du har fullt upp hemma hos dig. Det är så spännande:-) Stort GRATTIS till sexlingarna!

  Liked by 1 person

  1. Tusen tack Beate. Ja, det är verkligen fullt upp även om man kan tro att de bara äter och sover så här i början. Vi måste hela tiden hålla koll på valplådan så att ingen småtting har kommit i kläm, gått vilse eller inte fått i sig tillräckligt med näring. Konkurrensen bland spenarna är stor där den svagaste inte alltid får plats. Men det är en väldigt rolig och spännade tid vi hra framför oss.

   Like

 2. “Lev här och nu” – det är så sant. Designat med vackra blå blommor 😀
  Grattis till er och Fanny till att fått så många valpar 😀 Underbart. Nu har ni fått att göra och nu väntar vi nog alla på bilder på sötnosarna!
  Kram, Gerd ❤

  Liked by 1 person

  1. Tack snälla för din fina kommentar Gerd. Ja, det är en ny fas som har påbörjats här hemma hos oss. Mycket som är roligt, mycket jobb, mycket att tänka på, ansvar, ständig övervakning plus en viss oro nu när de är så små och sköra. Den minsta vägde bara 186 gram igår medan den tyngre vägde 243 gram. Det förekommer en viss kamp vid “matbordet” 😉 Kramar!

   Like

  1. Tusen tack Anki! Ja, nu har hela vår tillvaro, vår vardag förvandlats. Det är spännande, roligt och samtidigt lite nervöst nu när de är så sköra. Inte blir det mycket sömn heller då jag ständigt vill kolla att ingen valp har hamnat fel i valplådan. Fanny är en helt fantastisk mamma som verkligen gör vad hon kan för att ta hand om sina valpar. Kommer att kännas tryggare för varje dag som går då vi ser att de växer och mår bra. Kramar ❤

   Liked by 1 person

 3. Kloka ord! Väldigt vackra bilder! och….. så roligt att allt gick bra och alla mår bra. Ska bli ännu roligare att se småttingarna och Fanny förstås. Önskar alla valpar ett lyckligt och långt liv och kärleksfulla familjer. ❤️

  Liked by 1 person

 4. Så fina bilder och underbara betydelsefulla och tänkvärda ord/citat! Läst dom flera gånger 🙂 Och kanske “knycker” nåt citat 😉
  Stort Grattis Anita till era nykomlingar och Lycka till med underverken!!

  Liked by 1 person

 5. Den afrikanska liljan måste jag skaffa mig, ljuvlig bildserie på den med den vackra blå färgen. Och så var valparna födda före det här inlägget. När jag bläddrar bakåt så vet vi ju nu mer om hur det har gått.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star