Happiness & Joy!

That was yesterday, when we celebrated Christmas Eve at home.
Today, we went to Ta Qali Nature Park.

A blue sky with few clouds, green grass and plenty of wildflowers. It felt like spring in the air.

While Fanny could run without a leash as usual, little Felicia jumped happily and curiously around in the green grass in her eight-meter-long leash. Within a very few days she will be three months old. Time flies…

Malta 25 December 2020

26 replies to “Happiness & Joy!

 1. Vilken härlig julhälsning:-) Så stor Felicia har blivit och jag är så glad att hon är vit om nosen, annars skulle jag helt klart blanda ihop Felicia med Fanny, speciellt när Felicia blir ännu större. Första bilden är sååååå himla söt med hennes tass på Fanny. Så skönt att se en bild utan social distansering i dessa tider.
  Önskar dig, din man, Fanny och Felicia en fortsatt fin och solig julhelg:-)

   1. Tack snälla Beate. Som jag skrev till Kristallina, här syns ingen sol så långt ögat når men det gör inget 😉
    Önskar dig och din käre make en riktigt fin fortsatt Julhelg!

  1. Tusen tack Kristallina för din så fina kommentar. Här lyser solen med sin frånvaro men det gör inget, finns ju så mycket värme här hemma ändå 🥰

  1. Tack Anki! Ja, söta och väldigt busiga är de, ibland går det väldigt hett till när de ska springa rally mellan rummen här hemma och mellan varven biter Felicia i mina ben med sina vassa små tänder så det gör riktigt ont 😟 Men, det är roligt också att se Felicias små framsteg 🥰 God fortsättning till dig också!!!

 2. Ohhh, Felicia, how gorgeous are you? She has that white spot on her nose like my bestia. <3 And when I saw your names on offer for her in a previous post, Felicia jumped out immediately and I thought: Yes! She looks like Felicia!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star