January Wildflowers

Ja, alla dessa vilda blommor växer och frodas här på ön just nu.
Som vanligt lägger jag upp lite för många bilder men det är så svårt att välja.

Dessutom är det av olika skäl lite långt mellan inläggen just nu, tid har jag men känner ofta att jag inte vet vad jag vill med mina bilder. Fotograferar mycket och kan sitta i timmar och sortera och redigera, men sen blir det oftast inget mer.

Min finaste lilla Felicia, hon får alltid vara med på ett hörn.
Trots att hon inte är en blomma, är hon ändå en slags blomma, för mig.

Liksom hennes mamma, ett riktig guldkorn i tillvaron. På den här på bilden är Fanny bara något äldre än vad Felicia är idag. Då, i november 2017 var hon drygt fyra månader gammal. Time flies..

Malta 11 January 2021.

27 replies to “January Wildflowers

 1. Vackra blommor, att titta på då allt är vitt i Kårböle. Vovvarna är ju att jämställa med de vackra blommorna. Snöskottning har jag pysslat med i minst 3 timmar, för att få bort snön på hälften av det som ska skottas. Han med traktorn tog resten på 3 minuter.
  Svante

  Liked by 2 people

 2. Du har så mycket vackert där på ön. Ljuvliga bilder på blommorna och väldigt söta bilder på dina två ögonstjärnor.
  Här har det snöat kraftigt. Minst 30 cm och sedan började det regna. Himla kul att gå hundpromenaderna för oss båda två 😀 Ha en trevlig vecka!

  Liked by 1 person

  1. Tack Kristallina, först snö och sen regn låter inte så jättekul. Här har vi “bara” regn idag, blev bara en kort koppelträningspromenad med Felicia. Önskar dig detsamma, en trevlig vecka 😀

   Liked by 1 person

 3. Du kan då ALDRIG lägga upp för många bilder. De är alltid fantastiska att titta på och njuta av, speciellt då vi inte har sådana blommor här hemma och absolut inte den här tiden på året. Inte ens isblommor än i nollåttaland.
  Felicia växer så det knakar – time flies, verkligen! Tur att hon har lite vit uppåt nosen så att jag kan hålla isär Fanny och Felicia;-)

  Liked by 1 person

  1. Tack för dina fina ord Beate, kanske bättre många än inga alls. Börjar känna mig lite tveksam till bloggandet, känns inte lika kul längre men det kan ju vara tillfälligt.

   Like

 4. Fantastiskt med alla dessa blommor i naturen hos er och vi jobbar ännu på en vinter som har tvekat. Nu verkar den trots allt äntligen vara på plats. Så vacker blomsterserie och underbara bilder på mor och barn!

  Liked by 1 person

  1. Tack så mycket! Ja, det är helt fantastiskt att se alla dessa vilda blommor nu i januari. Trots att jag bott här i över tjugo år blir jag lika förundrad varje år.
   Mamma Fanny och dotter Felicia är naturligtvis ovärderliga familjemedlem 🧡

   Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star