Image

Life is good…

The pandemic cannot be ignored, it is here and we are all affected in one way or another. Therefore, it’s so important to try to pick out the positive parts of our everyday lives. Even the smallest things can mean a lot.

I really enjoy the beautiful flowers and colors of Spring.

Being surrounded by greenery in the middle of nowhere can bring pure joy for most creatures.

I’m grateful and very happy about having my beloved dogs Fanny and Felicia.
After all, Life is good.

21 thoughts on “Life is good…

 1. Nu är det ingen rolig tid. Dina vackra blommor gör en glad och det behövs så lite nu. Fanny och Felicia är dina bästa kompisar precis som Minton är min.
  Nu väntar jag på vaccinet så man kan röra sej lite mer.
  Vi har haft sol och +grader så vi har suttit på altanen och njutit.
  Kram Anki o Minton

  Liked by 2 people

  1. Här verkar det bara bli värre, fler nya smittade varje dag och vaccinationerna går relativt långsamt framåt. Ja, mina hundar är verkligen guldklimpar i tillvaron plus att vi har bra väder och bättre blir det.
   Varma Kramar från oss❣

   Like

 2. Håller helt med dig! Fick en krukväxt, en Kalla, av en granne idag…. vardagsglädje. Träffade en f.d. granne för 3 dagar sedan. Vi pratade utanför affären i en halvtimme…. dagens highlight. Man blir tacksam för det man har i dessa dagar.
  Väldigt vackra foton. Bara allt grönt som hundarna “badar i”. Ljuvligt helt enkelt. 😀

  Liked by 1 person

 3. Du har så rätt: egentligen behövs det inte så mycket för att vara glad och inte minst tacksam att vi klarat oss från C-19 hittills. Bilden med F och F i blomsterhavet är såååå fin:-)

  Liked by 1 person

 4. Så härliga bilder på blombadare! Och fin kvartett på vårliga blommor. Hos oss har vi inget i blom ännu – hoppsan, glömde snödropparna – men krokusarna sticker sina spjut upp ur jorden och rätt som det är visar de färg. Jag tycker att väldigt många ler mot en och många obekanta hälsar, det är nytt och det känns väldigt bra. Trevlig helg Anita!

  Liked by 1 person

 5. Härliga bilder på dina hundar mitt i grönskan 🙂 Och fantastiskt med de vackra blommorna. Den senaste tiden har vi också haft några soliga vårdagar med temperaturer upp till 16 grader, men nu är det kyligt igen med minusgrader på nätterna och bara några få plusgrader på dagarna. Ljuset har också kommit tillbaka på morgnarna, men en sådan blomning som hos dig lär vi få vänta på ett bra tag 🙂

  Liked by 1 person

 6. Underbara bilder!! Och du har så rätt… Kanske medför pandemin att människor lär sig uppskatta det vi har omkring oss lite mer och inte bara tar allt för givet och låter livet rusa på. Tack för att du delar med dig av dina fina bilder ❤

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s